• Met Richard Prins en Els Mauritz in 2017 in zee gegaan voor training van mijn team. Leek allereerst erg positief. Wel heel prijzig. Na training geen beloofde terugkoppeling en bijbehorende evaluaties en documenten etc. ontvangen. Het bleef stil. Na meerdere pogingen contact gekregen en bleek dhr. Prins ernstig ziek. Kan gebeuren, maar beloofd werd dat we alsnog alle naslagwerken toegezonden zouden krijgen. Tot nu toe niets. Meerdere malen gebeld en gemaild en wordt niet op gereageerd. Ik krijg werkelijk niemand meer te pakken alsof men van de aardbodem verdwenen is. Ons geld is daarmee ook verdwenen. Daar waar ik bij aanvang dacht een goede keuze te hebben gemaakt heb ik nu spijt en beveel deze zeker niet aan!

    Sterke punten
    Eerste kennismaking

    Zwakke punten
    Niet meer bereikbaar. Komen beloftes niet na, maar vangen wel een hoop geld.

    Door Niemeijer op 7 april 2019 Reageer

  • Ik ben zo blij met buurtzorg Loosduinen. Ik ben mantelzorger voor mijn moeder van 88. Sinds bijna 2 jaar gaan ze in de ochtend langs om haar medicijnen te geven en haar ontbijt/lunch klaar te maken. Als er iets is dan bellen ze me om te overleggen. Het is een klein team en mijn moeder vindt ze allemaal aardig. Ze zien ook wanneer ik het te zwaar krijg en zeggen ook meid ga lekker een weekje weg dan maken wij in de avond het eten warm. Mijn moeder eet nl iedere dag bij me.

    Sterke punten
    Lief, doortastend en meedenkend

    Zwakke punten
    Ik kan echt niets verzinnen. Als ik mijn vriendinnen hoor over de zorg voor hun ouders dan kan ik alleen maar ontzettend blij zijn!

    Door S. Walther op 12 maart 2019 Reageer

  • nooit mee in zee gaan, het zijn oplichters. je mag wel betalen maar als je dan om zorg komt krijg je die niet.

    Pure oplichting dus, trap er niet in !

    Sterke punten
    goed verdienmodel, wel je klanten laten betalen mar niet leveren.

    Zwakke punten
    oplichters

    Door Robert op 5 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nog nooit meegemaakt... Vanaf dag één, wat een geweldige zorgverleners. Persoonlijk, professioneel maar zo ontzettend lief, attent en goed georganiseerd. Mijn ouders worden vooraf netjes gebeld als er een "andere" verpleegster komt, of als iemand net ff wat later is dan normaal. Ik heb dit nog nooit gehoord maar maak het nu dagelijks mee. Wat ben ik blij met deze organisatie/verpleegsters, die zo goed naar mijn ouders omkijken terwijl ik aan het werk ben. Voor mij een hele geruststelling!!! Dank jullie wel!!! Dat mag ook weleens gezegd worden hoor.

    Sterke punten
    Persoonlijk, aandacht, oprecht, duidelijk, eerlijk en tijd voor mensen.

    Zwakke punten
    Nog niet ontdekt.

    Door Jolanda op 20 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn man is 5 aug.overleden. Ik heb een klacht ingediend over het gevecht om professionele hulp, omdat ik 9 mei een PTZ verklaring kreeg van het Meander Ziekenhuis in Amersfoort. Er werd me duidelijk gemaakt dat ik de zorg niet allen aan zou kunnen. Dat werd zoals u kunt lezen “ Buurtzorg Bunnik een nachtmerrie” Het antwoord was , dat ik geen hulp accepteerde, want ik wilde privacy. Een grote leugen.De brief aan Achmea eind mei heb ik in mijn bezit, waardoor ik dat kan bewijzen. Pas eind mei kreeg ik na flinke woordenwisselingen minimale hulp. Je bent al zeer verdrietig en dan wordt je ook nog zo afschuwelijk behandeld.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Ook nog leugenaars


    Door Riek Kerkhof op 15 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De eerst 3 maanden geen klachten over Buurtzorg Bunnik, maar toen mijn man een PTZ verklaringkreeg werd het een regelrecht gevecht met Buurtzorg. Ze weigerden een professionele verpleegster in te schakelen. Ik moest dacht en nacht voor mijn man klaarstaan. Vaak 10 keer per nacht van de bank af. Ik sliep in dehuiskamer op de bank. Na een maand en veel ruzie met Buurtzorg en Max vandaag en de verzekering ingeschakeld te hebben kreeg ik 4 uur per week. Na een week weer met veel tramelent kreeg ik 5 uur 5dagen per week. Mijn huisarts belde Buurtzorg en de verpleegkundige zei doodleuk: “ Is die man wel zo ziek.”de week erop ging ik door mijn rug en kon amper nog lopen. Toen moesten ze wel 5 dagen per week van 23:00 tot 11:00 geven. In de weekenden verzorgde mijn dochter mijn man. Ook werd door meerdere verpleegkundigen gezegd, dat mijn zoon en dochter maar onbetaald verlof moesten nemen om de zorg op te nemen. De nachtverpleegkundige was steeds dezelfde en die raakte oververmoeid en wilde meer lorazepan. Had ik dat maar niet toegestaan. Hij was nog mobiel en teveel lorazepan veroorzaakt spierzwakte, dat vertelde de huisarts de dag voor hij overleed. Hij is namelijk overleden door te vallen. Hij zakte door zijn benen. Eerst overdag en toen ‘s nachts, omdat de nachtzuster niet wakker was. Ook wilde Buurtzorg de huisartsenpost niet bellen. wij waren te lastig en wilden niet naar hen luisteren. De dienstdoende huisarts nam contact op met onze huisarts en kwam direct. Zo ook toen Buurtzorg en die wilde klagen over ons, maar werd door de arts de mond gesnoerd. Hij maakte duidelijk dat mijn man niet zoveel lorazepan had mogen hebben. Niet de kanker, maar teveel lorazepan werd zijn dood.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Autoritair, geen 24 uurs zorg willen bieden, bemoeiziek, je willen behandelenals een onmondig kind, geen oog voor de patint, hardvochtig, slordig met verzorging van suprapubisch katheter, respectloos, luisteren niet

    Door Riek Kerkhof op 15 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • We hebben tijdelijk thuiszorg nodig gehad.De medewerkers van Icare zijn kundig ,maar ook een luisterend oor.
    Ze gaven een juiste advies , wanneer we tegen iets aan liepen.

    Top team.
    Vriendelijk groet fam.Bruins.

    Sterke punten
    rustige en deskundig

    Zwakke punten
    N.V.T.

    Door Ali Bruins op 27 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een praktijkondersteuner (v) van de huisarts raadde mij Privazorg aan voor mijn moeder. Want ze waren "zo lekker kleinschalig". Ik had Cordaan willen nemen maar nee, die waren "te massaal". Slechtste tip die ik ooit heb gekregen.
    De dames hadden altijd haast, er kon nooit iets.
    Uiteindelijk toch maar naar Cordaan. Toen pas kwam ik er achter wat thuiszorg is. Wat een verschil.
    Ik heb spijt dat ik naar die zgn. deskundige heb geluisterd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    teveel

    Door I.Kleijn op 20 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een indicatie van 4 uur huishoudelijke hulp, verdeeld over 2 dagen in de week. Toch vertrekt de hulp na 1 uur en 3 kwartier, omdat ze geen koffie pauze heeft gehad. Ook geeft ze aan niet te kunnen strijken. Heeft ze nooit eerder bij cliënten hoeven te doen. Vanwege incontinentie is wekelijks een bed verschonen een must. Dat is teveel werk, ene week het hoeslaken, andere week het overtrek. In gesprek willen gaan wat mijn schoonouders graag gedaan willen hebben, is het antwoord 'denk dat ik na 20 jaar huishoudelijke hulp wel weet wat ik moet doen'. Iets extra's vragen zoals een keer de kleding in de kast even recht leggen, levert een grote mond op. Ze komt eerder dan afgesproken. Of gaat ineens eerder weg dan afgesproken. Ze stofzuigt en dweilt wel 2x per week het gehele appartement. Terwijl die vloer amper vuil wordt en wordt aangegeven dat dweilen 1x per 2 weken voldoende is. Dus met andere woorden, ze doet wat ze zelf graag doet en kijkt niet wat er bij de cliënt nodig is. Ramen worden zelden gedaan, bovenop de kasten is er in 8 maanden tijd nog nooit schoon gemaakt, strijken gebeurt dus niet, extra hulpvragen krijg je een grote mond op. Ook toen mijn schoonmoeder zeer ziek was en een glaasje water vroeg voor haar medicatie, kreeg ze te horen dat dit niet haar taak is. En bel je het hoofdkantoor, dan dreigen ze dat je het hier maar mee moet doen, want anders heeft u de komende weken geen hulp. We hebben geen ander personeel op dit moment. Overigens is dit de 2e hulp, de 1ste was al tegen de pensioen leeftijd en kon zelf amper vooruit. Waardoor alles maar half gedaan werd en ze meer aan tafel zat, dan aan het werk was. Het wil wat zeggen als een bedrijf als Zuidzorg zo'n personeel in dienst heeft. De één te lui en anti-sociaal, de ander niet echt bij kracht om het werk aan te kunnen.

    Sterke punten
    Wel zeer tevreden over de verpleegkundige hulpen die 2x daags komen.

    Zwakke punten
    Ontevreden over de huishoudelijke hulpen die er tot nu toe geweest zijn en de afwikkeling van de klachten vanuit het hoofdkantoor. Hier in de klant geen koning. Klant zijn lastige mensen die hulp nodig hebben. Tenminste zo voel je je volgens mijn schoonouders.

    Door Kluitmans op 24 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door vakantie van mjn vaste thuiszorgmedewerkster moet ik maar genoegennemen met 90 minuten ipv 2 uur en een kwartier (ook al te weinig). Resultaat... de vliegenmaden kruipen nu over de pedaalemmer. Binnenkort een gesprek met de gemeente. De zellingen belooft een schoon en leefbaar huis. Maar waarmaken??? Ho maar

    Sterke punten
    Weinig tot geen

    Zwakke punten
    Te veel om opte noemen

    Door Ilona op 13 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben zo blij dat ik van deze organisatie af ben. Ze behandelen je als een klein kind, bepalen wat goed voor jou is. Je hebt totaal geen zelfregie meer. Maar wat ik het ergste heb gevonden dat ze aandoeningen verzonnen. Veel fouten op het gebied van aandoeningen in het dossier. Er waren er bij die meer met hun telefoon aan het spelen waren dan dat ze daadwerkelijk zorg verleenden.

    Sterke punten
    Ze zijn supersterk in koffiedrinken en roddelen over collegas.

    Zwakke punten
    Alles wat te maken heeft met de verzorging van de zorgvrager.

    Door H. Bosch op 26 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tot mijn spijt ben ik super teleurgesteld in deze organisatie.
    Ik had er meer van verwacht maar in de praktijk hangt het erg af van welke medewerker je mee te maken krijgt.
    Een behoorlijk aantal is brutaal en denkt de macht te hebben. Respect naar de hulpvrager is er niet en kennis van zaken over hoe men met mensen omgaat op het sociale vlak laat zeer veel te wensen over! Op tijd hulp bieden en de volgens afspraak de afgesproken hoeveelheid uren is lang niet altijd mogelijk en er heerst een cultuur dat men informatie over de hulp vragende rapporteert die niet van te voren geverifieerd wordt.Ook klopt de gegeven informatie niet is mijn ervaring. Zeer kwalijk dat het achter de rug van de hulp vragende gebeurt. Op het kantoor in Almelo reageert men afwijzend wanneer je probeert verhaal te halen over gebeurtenissen waar je niet tevreden over bent.
    Door het systeem dat je het met de plaatselijke medewerkers moet oplossen in eerste instantie gaat men voorbij aan de onmogelijkheid daarvan vaak. Het zou mooi zijn als het kan maar de praktijk leert echt anders. Een mooie theorie maar in de praktijk raadt ik het iedereen af zolang de organisatie niet meer het gesprek met de hulp vragende aan wil gaan over zaken waar deze ontevreden over is. Deze organisatie heeft nog wel het 1 en ander te verbeteren voordat het zijn streven de beste van Nederland genoemd te worden behaalt!!!

    Sterke punten
    Idealen zijn goed om aan te blijven werken.

    Zwakke punten
    Niet toegankelijk voor feedback, niet klant vriendelijk genoeg. Te sterk overtuigd van hun eigen gelijk en te hoge eigen dunk!

    Door J. Koopman op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu al 18 jaar cliënt van Zuidzorg en sinds begin 2015 is de kwaliteit en dienstverlening achteruit gegaan. Voor mijn een reden om naar een zorgaanbieder over te stappen.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Bij ziekte wordt je niet gebeld door vaste hulp of iemand van het team. Achter je rug om wordt er zonder te overleggen met je een andere dag en tijdstip uitgekozen. Je komt daar achter op het moment dat je Zuidzorg belt. Telefonistes zijn een stelletje zuurpruimen die geen begrip voor je hebben en zich aangevallen voelen. Als ik van niets had geweten had ik donderdag middag opeens een hulp onaangekondigd aan de deur. Voor mijn bij de zoveelste blunder over te stappen naar een andere zorgaanbieder. Jammer. Vroeger ging het vele malen beter.

    Door F. de Bruijn op 6 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is de slechtste thuiszorgorganisatie die ik ooit heb gehad.
    Afspraken worden niet nagekomen, men heeft zijn smoesje altijd klaar.
    Medewerkers zijn altijd te laat, sommigen zijn hondsbrutaal.
    Als je naar kantoor belt dan weet degene die de telefoon opneemt 9 van de 10 keer het juiste antwoord niet.
    Ik ben verhuisd en blij dat ik van Cordaan af ben.

    Sterke punten
    Niet kunnen ontdekken.

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen, zie ook bovenstaand.

    Door C. de Jong op 28 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De palliatieve thuiszorg van Allerzorg is beneden alle peil.
    Afspraken worden niet nagekomen en wensen van de patiënt niet gerespecteerd.
    In tegenstelling tot wat ze zelf beloven krijgen we binnen 2 weken tijd maar liefst 5 verschillende medewerkers. Er wordt herhaaldelijk fouten gemaakt met medicatie. Er was alleen buitenlands personeel beschikbaar dat duidelijk niet opgeleid is volgens Nederlandse standaard.
    Hier zou de inspectie in aktie moeten komen!
    Door de slechte kwaliteit van zorg door Allerzorg heeft onze moeder de laatste tijd van haar leven noodgedwongen in een hospice door moeten brengen waar ze gelukkig wel zeer goed verzorgd werd.

    Door Nabestaanden op 28 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zelf ben ik sinds een jaar werkzaam bij de Stichting Buurtzorg als verpleegkundige. Ik schrik van de negatieve reacties op deze website. Ik zie dat de geschreven reviews al verouderd zijn, maar toch kan ik het niet laten om een andere kant te belichten en om mijn ervaringen met jullie te delen.

    Voor mij is het werken binnen Buurtzorg een verademing. Eindelijk heb ik de mogelijkheid om aan te kunnen sluiten bij de wensen en behoeften van de cliënt en kan ik een positieve bijdrage leveren aan hun welzijn.

    Het geeft mij een ontzettend dankbaar gevoel, wanneer ik een cliënt kan bieden wat hij/zij graag ontvangt. Met een lach en soms ook met een traan. Je maakt zulke mooie en intense momenten mee, die zijn onbetaalbaar. Daar wil ik wel wat extra's voor doen. Graag zelfs!
    Ik vind het zo mooi, dat mensen ons binnen laten in hun persoonlijk leven en ons deel laten zijn van hun dagelijkse ritueel. Ik kan daar alleen maar met respect over praten. Respect voor alle mantelzorgers die hun dierbare zo lang mogelijk proberen thuis te verzorgen, soms zelfs ten koste van hunzelf. Respect voor alle cliënten die de zorg uit handen durven te geven en die kwetsbaar durven te zijn. Diep respect!

    Nu ik toch bezig ben met schrijven, ga ik maar even door. Graag wil ik nog een stukje informatie delen over hoe het werken bij Buurtzorg er ongeveer uitziet. Ik spreek hier vanuit mijn eigen ervaring en ervaringen die ik binnen mijn eigen team waar ik werkzaam ben heb opgedaan.
    Als klein team ben je zowel krachtig als kwetsbaar. De kracht ligt hem in de korte lijnen en de bekendheid voor de cliënt. Dit geeft een vertrouwd beeld en zorgt ervoor dat we gemakkelijk kunnen aansluiten bij de wensen van de cliënt. De kwetsbaarheid zit hem (naar mijn ervaringen) in de belastbaarheid van het team, bijvoorbeeld bij ziekte of(een actueel en landelijk probleem) bij personeelstekort. Van jou als zorg medewerker vraagt dit een flexibele houding en bereidheid om eventueel extra diensten te werken. Dit is iets wat je moet beseffen wanneer je erover denkt om bij Buurtzorg te werken. Werken bij Buurtzorg vraagt om extra inzet, omdat je zelfsturend bent. Je runt met elkaar de zorg en bent met elkaar dan ook verantwoordelijk. Je kunt het een beetje vergelijken met het hebben van een klein eigen bedrijfje. Je moet het met elkaar draaiende houden.

    Een samenwerking met disciplines en omliggende organisaties is onmisbaar. Krachten bundelen is een sleutel in kwalitatief goede zorg.

    Ook van de onderlinge samenwerking vraagt dit de nodige inzet. Binnen een team zijn er altijd 'de natuurlijke leiders', echter hierin hoort geen rangorde te zijn. Zolang je gebruik maakt van elkaars kwaliteiten, elkaar open en eerlijk feedback durft te geven en in gesprek blijft is er een goede samenwerking mogelijk. Heb je ondersteuning nodig bij het aanleren of bij een persoonlijk leerdoel, dan is dit uiteraard mogelijk. Je kan bijvoorbeeld een buddy in je team krijgen die je ondersteund bij het werken aan je eigen leerdoel. Er is veel mogelijk wanneer je het maar open bespreekbaar maakt.

    Voor het stukje kwaliteitsbevordering is er de Leeromgeving. Het hele jaar door worden er scholingen georganiseerd waar je jezelf voor in kunt schrijven.
    In ons team weten we van elkaar wie waar bevoegd voor is. Dit wordt jaarlijks op een lijst bijgehouden. Ook hebben we een aantal collega's die in samenwerking met omliggende teams krachten bundelen mbv een expert netwerk. Dit expert netwerk bestaat uit hoog bekwame collega's t.a.v. een bepaalde handeling. (voorbeeld: cadd-legacy pca, infusie pomp)

    Sterke punten
    Persoonlijk, regie bij de clint, samen werken met mantelzorgers, zorg op maat, vertrouwd, flexibel, goede kwaliteit zorg, ruim aanbod aan scholingen binnen de organisatie, intensieve samenwerkingen.

    Zwakke punten
    Kwetsbaarheid van het team, bijvoorbeeld bij ziekte. Dit vraagt flexibiliteit van de medewerkers.

    Door Joannr op 20 januari 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In 2 dagen tijd verschillende medewerkers gezien, over mantelzorgers heen willen walsen, steeds het gevoel hebbe n in te moeten grijpen, daardoor zwaardere belasting mantelzorg. Deskundigheid laat te veel aan wensen over, daardoor nog meer zorgen,verdriet en slapeloze nachten. Niet juist reageren op gebeurtenissen, brutaal en het beleid van de huisarts zonder overleg willen wijzigen. zorgmedewerkers proberen veel op gevoelens in te spelen in plaats van meer deskundigheid in de zorg te laten zien. Onprofessioneel gebruik van wondmatriaal, en slordig in opruimen van materiaal. Ontbreken van nachtzorg en alameringssysteem. Daardoor van 2 zorgaanbieders afhankelijk. Verschrikkelijk!

    Sterke punten
    Goed in inpeperen van clinten, zorg zeer slecht !

    Zwakke punten
    Alles

    Door Anoniem op 28 november 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb geen inspraak op de tijden dat de zorg komt morgens. Ze plannen steeds laat in de morgen en me dag is dan al voor de helft om, en ook kan ik dan geen afspraken maken morgens bv.
    Heb ook van af begin aangegeven dat ik de dag dat de huishoudhulp komt zeker klaar wil zijnen het niet fijn en handig vind als ik bv om half elf, kwart voor elf wordt geduchte als het dan tijd is om te dweilen voor de hulp. Resultaat ik moet over vochtige vloer lopen en in me ondergoed naar me stoel lopen terwijl de hulp er is en ik dat niet wil.
    Kan niet eerder, en veel mensen die eerder willen bla bla. Ben razend. De hulpen zijn aardig maar meer als wassen ectra doen ze niet. Er zijn zorgaanbieders waarvan de zorg, even koffie zet, ontbijtje maakt avonds was even ophangt. Dat kan ik wel vergeten. Dus ik ga weg bij icare en adviseer het niemand, als je graag zelf ook inspraak wilt in de planning.

    Sterke punten
    De verzorgster zijn vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen inspraak in de planning, wordt niet naar je geluisterd ze doen niks extras buiten de zorg om zoals even 'n was ophangen, koffie zetten.

    Door Elisabeth op 16 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze willen de zorg steeds afschuiven naar de patiënt zijn/haar netwerk en als je daar niet aan mee kunt werken dan word je bedreigt dat ze andere instanties en instellingen zullen inschakelen omdat je volgens hun niet wilt meewerken. Echt echte schoonmaakwerk/ huishoudelijke zorg bieden willen ze niet. Ze willen alleen het huis lafjes afnemen en stofzuigen. Terwijl mensen die een beroep doen op thuiszorg juist niet zelfstandig kunnen schoonmaken en baad hebben bij iemand die JUIST wel echt flink kan schoonmaken. De medewerkers klagen over vuiligheid en vinden het onmogelijk om hun werk uit te voeren om verschillende kleine redenen(SMOESJES). En het prijskaartje die de patiënt voor half werk moet neerleggen is schandalig!

    Sterke punten
    Zodra het thuiszorg niet na de zin gaat zijn ze heel snel met de stekker eruit te trekken en hangen ze gelijk aan de telefoon om je te dreigen met van alles.

    Zwakke punten
    luien mensen die slapen rijk willen worden. Die totaal niet denken aan om de juiste zorg te leveren. Ze staan niet in voor de patint. Willen de verantwoording zoveel mogelijk afschuiven naar de patint of zijn netwerk.

    Door Z. de B op 27 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Slechte zorg. Boeit ze weinig waar mensen geplaatst worden. Oudere mensen laten verhuizen uit hun vertrouwde omgeving. Nee hoor dit is bij ons heel normaal volgens mevrouw Timmer??,

    Sterke punten
    Niet kunnen ontdekken.

    Zwakke punten
    Veel te laat reageren en eerst hun eigen zakken vullen zonder te kijken naar de mensen zelf.

    Door R. Berendse op 20 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer slechte ervaring met dit thuiszorgbureau. Ze kunnen de zorg niet eens leveren daar begint het al mee. Niet genoeg mensen. Verder medewerkers die allemaal klagen over hun salaris, over dat ze geen reiskosten krijgen, over dat ze alleen betaald worden voor de uren dat ze daadwerkelijk werken. Komen niet op tijd en hebben geen hart voor wat ze doen. Het gaat alleen maar om het geld. Zzp ers die stoppen als ze iets vinden wat beter betaald. Lui en ongemotiveerd. Een bureau waar je niets aan hebt bij problemen. Ze sturen iemand die beschikbaar is en verder interesseert het ze niets.

    Sterke punten
    Mooi verhaal op papier.

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Monique op 21 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Klantvriendelijkheid daar moeten ze nog veel aan doen. Wil je lidmaatschap opzeggen dat doen ze een partij moeilijk niet normaal!! Je bent een paar dagen te laat en je moet het weer een jaar lang je contributie betalen!! Omdat zij afwijkende opzegtermijn hebben!! Veel bedrijven komen je dan in redelijkheid te gemoet maar zijn zijn zo zuur dat ze dat nog niet kunnen doen!!

    Mijn advies is met zijn allen opzeggen!!

    Sterke punten
    Geen!! Koppig zijn

    Zwakke punten
    Te gemoet komen naar klanten!!

    Door Johnny op 1 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er is gewoon geen communicatie. Ze zeggen brieven te versturen die je niet ontvangt. er komt iemand langs en dan moet je maar aannemen dat het klopt dat die van Verian is. De hulp is niet geinteresseerd in het werk goed te doen en rommelt maar aan. Legt alles op andere plekken neer en klaagt over het tekort geld wat ze krijgt waar ik niets aan kon doen. Ik ben er weg gegaan.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    veel

    Door Gerrit op 19 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De afgesloten woningen van clienten wordt betreden door middel van sleutelkluis
    De woning wordt verlaten en niet! weer afgesloten sleutel terug in sleutelkluis een on afgesloten woning is niet veilig.

    argument wij mogen de patiënt niet opsluiten nee patient had de toegang vaan woning afgesloten gelijk iedere normale Nederlander.
    Icare gaat er aan voorbij dat zij volgend de wet voor de aan hun toevertrouwde zaken moeten zorg dragen als een goed huisvader. En een Gods huisvader doet zijn deur op slot voor hij gaat slapen.

    Sterke punten
    Medewekers

    Zwakke punten
    Organisatie zelf

    Door Marjolein op 3 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn (oude) moeder heeft wondverzorging gehad via Buurtzorg. Op zich was alles wel goed geregeld, afspraken werden nagekomen, op tijd enz. Maar de medewerksters waren verschrikkelijk bemoei-ziek en nieuwsgierig. En heel onprettig in de omgang. Mijn moeder was er gauw mee klaar, met deze dames..Ze heeft nog steeds wondverzorging van thuiszorg maar nu van een andere organisatie, en dat bevalt haar veel beter..Het erge is dat Buurtzorg afspraken heeft met het plaatselijke ziekenhuis. Een patiënt die naar huis gaat, heeft geen keuze, alleen Buurtzorg is mogelijk!

    Sterke punten
    Betrouwbaar, stipt

    Zwakke punten
    Bemoei-zieke medewerksters, boeren troela's die verschrikkelijk nieuwsgierig zijn. Buurtzorg doet zich voor als een zeer goede organisatie die alles heel goed voor mekaar heeft. Maar wie er mee te maken krijgt, en goed verder kijkt dan z'n neus lang is, zal al gauw in de gaten hebben dat het hier gaat om een stel onsympathieke boeren-graaiers die alleen maar voor zichzelf bezig zijn

    Door Johan op 24 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


ThuiszorgVergelijker

Op ThuiszorgVergelijker.nl lees je reviews over alle Thuiszorg aanbieders van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw Thuiszorg ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Thuiszorg aanbieders