Wilt u thuis blijven wonen, maar kunt u niet meer alles zelf? Dan biedt thuiszorg uitkomst. We leveren allerlei vormen van zorg, van verpleging en verzorging tot nachtzorg, van thuisbegeleiding tot zorg in de laatste levensfase. Bij Icare Verpleging en Verzorging hebben we geen wachtlijsten. Heeft u zorg nodig, wij zijn er voor u.

Icare Reviews

  • Nooit aan thuiszorg bij icare beginnen jij hebt totaal geen inspraak in tijden altijd wisselend personeel waardoor je elke dag opnieuw moet uitleggen wat er moet gebeuren.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zo flexibel als een loden deur

    Door Harry op 9 juli 2019 Reageer
  • Als mantelzorger ben je vaak afhankelijk van instanties als I-Care. Je kan niet zonder. Ik ben ook blij dat er steun is. Maar wat ik erg vind (en dat zal bij andere zorginstanties ook zo zijn) is dat bij de zorg voor mijn demente moeder geen oog is voor de dingen die zij nog wel kan. Het is makkelijker om dementen gewoon maar gelijk monddood te verklaren. Zo erg vind ik dit voor mensen met dementie! Er zijn nog zoveel dingen die ze wel kunnen. Maar als externe zorgverlener zul je je dan moeten verdiepen in de persoon. Er is ook veel verloop in de zorgverleners aan huis. Steeds maar weer een nieuw gezicht. Steeds weer een vreemde in het huis van mijn moeder. "Mevrouw herkende me niet en deed naar tegen me", staat er in het dagverslag. "Ik ben maar snel weggegaan. Mevrouw is erg wantrouwend." Kennelijk beseft men niet dat het huis van 'mevrouw' haar eigen privedomein is. En dat die stagiares (zoveel!) en nieuwe zorgverleners die direct bij haar in de keuken staan niet altijd direct welkom zijn.

    Sterke punten
    Er zijn lieve zorgverleners die wel een band opbouwen met mijn demente moeder en menselijk zorgzaam zijn.

    Zwakke punten
    Het systeem. Het is berekend. Het gaat om banen en werk. Zorgverleners verdiepen zich niet altijd wezenlijk in de mens die zij moeten verzorgen. Er zit rijp en groen in rijp in de zorgverlening omdat de vraag naar zorg op dit moment zo groot is.
    Wanneer het had gekund, had ik zorg op menselijke en vriendenmaat voor mijn moeder georganiseerd.

    Door Metta op 30 april 2019 Reageer
  • nooit mee in zee gaan, het zijn oplichters. je mag wel betalen maar als je dan om zorg komt krijg je die niet.

    Pure oplichting dus, trap er niet in !

    Sterke punten
    goed verdienmodel, wel je klanten laten betalen mar niet leveren.

    Zwakke punten
    oplichters

    Door Robert op 5 januari 2019 Reageer
  • We hebben tijdelijk thuiszorg nodig gehad.De medewerkers van Icare zijn kundig ,maar ook een luisterend oor.
    Ze gaven een juiste advies , wanneer we tegen iets aan liepen.

    Top team.
    Vriendelijk groet fam.Bruins.

    Sterke punten
    rustige en deskundig

    Zwakke punten
    N.V.T.

    Door Ali Bruins op 27 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb geen inspraak op de tijden dat de zorg komt morgens. Ze plannen steeds laat in de morgen en me dag is dan al voor de helft om, en ook kan ik dan geen afspraken maken morgens bv.
    Heb ook van af begin aangegeven dat ik de dag dat de huishoudhulp komt zeker klaar wil zijnen het niet fijn en handig vind als ik bv om half elf, kwart voor elf wordt geduchte als het dan tijd is om te dweilen voor de hulp. Resultaat ik moet over vochtige vloer lopen en in me ondergoed naar me stoel lopen terwijl de hulp er is en ik dat niet wil.
    Kan niet eerder, en veel mensen die eerder willen bla bla. Ben razend. De hulpen zijn aardig maar meer als wassen ectra doen ze niet. Er zijn zorgaanbieders waarvan de zorg, even koffie zet, ontbijtje maakt avonds was even ophangt. Dat kan ik wel vergeten. Dus ik ga weg bij icare en adviseer het niemand, als je graag zelf ook inspraak wilt in de planning.

    Sterke punten
    De verzorgster zijn vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen inspraak in de planning, wordt niet naar je geluisterd ze doen niks extras buiten de zorg om zoals even 'n was ophangen, koffie zetten.

    Door Elisabeth op 16 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Klantvriendelijkheid daar moeten ze nog veel aan doen. Wil je lidmaatschap opzeggen dat doen ze een partij moeilijk niet normaal!! Je bent een paar dagen te laat en je moet het weer een jaar lang je contributie betalen!! Omdat zij afwijkende opzegtermijn hebben!! Veel bedrijven komen je dan in redelijkheid te gemoet maar zijn zijn zo zuur dat ze dat nog niet kunnen doen!!

    Mijn advies is met zijn allen opzeggen!!

    Sterke punten
    Geen!! Koppig zijn

    Zwakke punten
    Te gemoet komen naar klanten!!

    Door Johnny op 1 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De afgesloten woningen van clienten wordt betreden door middel van sleutelkluis
    De woning wordt verlaten en niet! weer afgesloten sleutel terug in sleutelkluis een on afgesloten woning is niet veilig.

    argument wij mogen de patiënt niet opsluiten nee patient had de toegang vaan woning afgesloten gelijk iedere normale Nederlander.
    Icare gaat er aan voorbij dat zij volgend de wet voor de aan hun toevertrouwde zaken moeten zorg dragen als een goed huisvader. En een Gods huisvader doet zijn deur op slot voor hij gaat slapen.

    Sterke punten
    Medewekers

    Zwakke punten
    Organisatie zelf

    Door Marjolein op 3 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je voelt je vermoeid, je voelt je niet prettig, het ontbreekt je aan moet, daarom komt Yvonne de Lange van Icare, dan gaat het weer goed. Veel aandacht bij het wassen, aankleden en verzorgen van de wond na een operatie.

    Sterke punten
    Haar vak bestaat uit liefde voor de mens

    Zwakke punten
    dat zij vertrekt

    Door Lustgraaf op 9 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Thuiszorg Icare Norg heeft prima team. Meteen goed contact. Helpen geweldig om herstel te voorspoedigen. Komen met super tips en leven met je mee.
    Komen zo goed mogelijk op tijdstip die de klant kiest.

    Sterke punten
    Kundig en zeer aardig.

    Door Neline van E op 15 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben erg tevreden over de zorg.
    Met hulp van Icare kon een vriendin tot haar overlijden thuis zijn. Dit vooral doordat er verschillende specialistisch zijn

    Door Anita op 14 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Icare

Schrijf je eigen review



ThuiszorgVergelijker

Op ThuiszorgVergelijker.nl lees je reviews over alle Thuiszorg aanbieders van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw Thuiszorg ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Thuiszorg aanbieders