Zuid-Holland

Thuiszorg De Zellingen

4 Reviews

Al meer dan 100 jaar, sinds 1901, biedt Thuiszorg De Zellingen ondersteuning aan mensen die zorg nodig hebben maar wel zelfstandig willen (blijven) wonen. Hierbij kan het gaan om tijdelijke zorg (bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis) of zorg voLees verder »
Agathos Thuiszorg

1 Review

Zoekt u een betrouwbare en betrokken thuiszorgmedewerker? Dan bent u bij Agathos Thuiszorg aan het juiste adres. Agathos Thuiszorg is een christelijke thuiszorgorganisatie en wij bieden zorg in grote delen van Nederland. U kunt van ons diverse voLees verder »
AZR Zorg

1 Review

azr-zorg Thuiszorg, Activite, thuishulp, apotheek, arts, huisartsLees verder »
Cardia

1 Review

Thuiszorg is bedoeld voor mensen die thuis hulp of begeleiding nodig hebben bij de huishouding, verzorging of verpleging. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een chronische ziekte of mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Thuiszorg wLees verder »
Zorgdetail

1 Review

Zorgdetail - voor flexibele, complexe en uitdagende zorg De flexibele zorgprofessionals van de landelijke zorgorganisatie Zorgdetail richten zich op complexe en uitdagende zorg voor instellingen en particulieren. ThuiszorgLees verder »
D.O.Z. Thuiszorg

Welkom bij D.O.Z. Thuiszorg. Uw adres voor thuiszorg in Rotterdam | D.O.Z. Thuiszorg Bij ons staat de cliënt centraal. Alles moet om u draaien. Samen kijken wij dan ook welke zorg u nodig heeft om uw leven te vergemakkelijken.Lees verder »
Eykenburg

Home Stichting Eykenburg, Bel: (070) 750 7000. Wonen, zorg en welzijn! Wij bieden thuiszorg, huishoudelijke hulp, verpleging, ouderen zorg, verpleeghuiszorg, aanleunwoningen in Den Haag.Lees verder »
Florence

Florence: onze gediplomeerde medewerkers helpen u vaardig en vakkundig met het aan- en uitkleden, douchen en wassen en naar bed gaan. Zij kunnen injecties toedienen, een stoma verzorgen of u helpen met de inname van medicijnen. Bovendien kunt u bLees verder »
Lelie Zorggroep

Als het mogelijk is, willen de meeste mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij zetten ons er graag voor in om dat mede mogelijk te maken. Daarom bieden ruim 1600 thuiszorgmedewerkers dagelijks zorg en hulp aan onze cliënten in de thuissituatLees verder »
Respect Zorggroep

Clienten respecteren in wat zij vinden, voelen en willen | Respect Zorggroep Clienten respecteren in wat zij vinden, voelen en willen.Lees verder »
Sorgh
Thuiszorg IZO

Thuiszorg IZO is al meer dan 12 jaar een begrip voor Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij zijn AWBZ erkend en leveren huishoudelijke ondersteuning,verzorging en verpleging. Ook voor particulier of PGB kunt u bij ons terecht. U vindt op onze websitLees verder »
Thuiszorg La Sante
Zorgwacht

Home - Zorgwacht Huishoudelijke zorg, Persoonlijke verzorging, Begeleiding en Wijkverpleegkundigen Lees verder »