Agathos Thuiszorg

Zoekt u een betrouwbare en betrokken thuiszorgmedewerker? Dan bent u bij Agathos Thuiszorg aan het juiste adres. Agathos Thuiszorg is een christelijke thuiszorgorganisatie en wij bieden zorg in grote delen van Nederland. U kunt van ons diverse vormen van thuiszorg ontvangen, variërend van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg tot begeleiding bij psychosociale problemen en opvoedproblemen. Onze zorg wordt nauw afgestemd op uw behoeften.

Agathos Thuiszorg Reviews

  Agathos geeft zorg zoals het zou moeten

  Onze moeder wilde na een operatie graag thuis blijven wonen en kreeg een redelijke zware indicatie voor somatische klachten.

  Enige jaren terug had je in Rotterdam een zeer beperkte keuze in thuiszorg. De organisatie die wij als familie inschakelden faalde in meerdere opzichten.
  Gelukkig werd het aanbod in hulpverleners ruimer en hebben wij uiteindelijk Agathos ingeschakeld. De verschillen met de vorige zorgverlener waren enorm, eindelijk kreeg onze moeder de zorg die zij nodig had op een professionele, menselijke en uitermate vriendelijke manier.

  Agathos kunnen wij iedereen aanraden in de regio Rijnmond die ontevreden is over hun huidige zorgverlener.

  Sterke punten
  Professioneel
  Vriendelijk
  Luistert naar de client
  Sterke communicatie met client en familie
  Zeer flexibel
  Denkt mee met client en familie
  Proactief
  Doet een stapje extra

  Zwakke punten
  Geen.

Bezoek Agathos Thuiszorg

Schrijf je eigen review