Reviews over Thuiszorg aanbieders


  Hannan van Cordaan

  Review over Cordaan Thuiszorg

  Ik was op bezoek bij een oudere vriend Hans in Amsterdam West .. daar zag ik 2 keer Hannan van Cordaan .. wat een leuke vriendelijke jonge vrouw is dat .. alleen maar complimenten

  Meer dan zorg alleen

  Review over Happy HomeCare

  Hallo!

  Ik wilde even de tijd nemen om te vertellen hoe geweldig mijn ervaring met Happyhomecare is geweest. Als goede vriend van de klant,heb ik van dichtbij gezien hoe het team van Happyhomecare echt het verschil maakt in het leven van hun cliënten.


  Mijn vrien is pas 55 en zit in een rolstoel, zonder vrouw of kinderen. Het is niet makkelijk voor hem, maar de zorg van Happyhomecare heeft echt een verschil gemaakt.
  Ik herinner me nog goed de eerste keer dat zorgverlener Jana, die uit Slowakije komt, bij mijn vriend kwam. Het was even spannend omdat ze elkaar niet goed verstonden. Zij spraakt engels maar mijn vriend niet zo goed. Mijn vriend spreekt geen Slowaaks en Jana was nog niet zo sterk in het Nederlands. Maar Jana liet zich niet uit het veld slaan. Ze pakte haar vertaal app erbij en voerde een heel gesprek met mijn vriend. Dankzij haar inzet en technologie kunnen ze nu prima communiceren. Maar wat echt het verschil maakt, is haar warme glimlach en vriendelijke aanpak.

  Jana ruimt op, kookt, en ze ondernemen samen allerlei activiteiten. Wandelen, musea bezoeken, samen winkelen – ze zijn echt een duo geworden. Mijn vriend is supergelukkig met haar aan zijn zijde.

  Het is zo mooi om te zien hoe iemand met zoveel liefde en toewijding profesioneel zorg kan bieden. Jana en Happyhomecare hebben niet alleen het leven van mijn vriend verrijkt, maar ook dat van mij. Ik weet dat hij in goede handen is, en dat geeft mij een gerust gevoel.

  Een dikke pluim voor Jana en het hele team van Happyhomecare!

  Groetjes

  Sterke punten
  Empathische en Persoonlijke Benadering

  Zwakke punten
  De initiële communicatie problemen door de taalbarrière tussen de zorgverlener en de cliënt kunnen als een zwakte worden gezien, hoewel dit effectief werd aangepakt. Bij mijn vriend ging het prima.

  Slechte/geen zorg bij lekken s

  Review over Buurtzorg

  Mijn broer Jan heeft een Stomma , ( na kanker aan zijn dikke darm) . Deze moest meerdere keren per week schoongemaakt en verwisseld worden .. op een dag lekte deze , dus belde mijn moeder , waar mijn broer inwoont . Met de Buurtzorg regio Helmond . Krijgt ze een vrouw aan de telefoon ( Sabrina uit Aarle-Rixtel) . Hieraan legt mijn ma uit dat de stomma lekte .. daarop zegt deze dame dat ze nog in bed ligt en mijn ma maar over een uur terug moet bellen .. andere klacht, dat ze een meisje . Maximaal 20jaar sturen . Die niet eens wist hoe de stoma gezet moest worden . Dat is toen zo gebotst met mijn moeder . Dat Buurtzorg niet meer komt ... dat willen wij niet eens meer ... leer u personeel eens netter met PATIËNTEN ( u noemt het cliënten) om te gaan . Mijn broer is geen cliënt/ mijn broer is een verstandelijk beperkte patiënt... mvg Mario Haazen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gedrag van u personeel

  Communiceren

  Review over Verian

  Planning slecht te bereiken als je iets wil overleggen en dan krijg je ieder keer een ander aan de telefoon...de cliënten klagen er ook over

  .

  Review over AZR Zorg

  Hele slechte zorgthuismaatschappij.
  Frauderen, benadelen cliënten en werknemers. Ze liegen. Vraag hier nooit om zorg of een baan.

  Sterke punten
  Geen sterkte punten.

  Zwakke punten
  Alles is slecht, niets klopt. Waarderen hun personeel en de cliënten niet.

  2x daags thuishulp buurtzorg

  Review over Buurtzorg

  Zeer tevreden over Buurtzorg in Alphen aan den Rijn.
  2x daags een Empathische zorgmedewerker over de vloer die altijd op de afgesproken tijd kwam helpen met de zorg voor een partner. Omdat de zorg werd verleent door vijf vaste medewerkers ontstaat snel een vertrouwensband zo als iedereen die thuiszorg nodig heeft wenst.
  Ook het zelf regelend vermogen van de teams blijkt goed te werken. Nooit is het gemis ontstaan aan een manager als tussen persoon tussen client en zorgverlener.
  Ook blijkt het team ten alle tijden telefonisch bereikbaar in geval van onverwachte gebeurtenissen.

  Sterke punten
  Het zelf regelend vermogen van het team zonder tussenkomst van een manager.
  Vast team wat snel reageert op de actueele situatie

  Zwakke punten
  geen zwakke punten ontdekt

  Uitstekende zorg

  Review over Happy HomeCare

  Mijn ouders zijn beide boven de 85 jaar oud (Parkinson, CVA) en hun wens was altijd thuis te blijven wonen. Vanaf 2018 hebben zij zorg van Happyhomecare.

  Tijdens de Covid van de afgelopen twee jaar speelden thuiszorgverleners een sleutelrol in de zorg voor mijn ouders omdat ze thuis in zelfisolatie zaten en hun vrienden en familie niet konden komen vanwege de beperkingen van Covid.

  Happyhomecareome heeft bewezen dat het een hoge standaard van zorg biedt en we willen het graag latten weten dat het een topthuiszorggroep is!
  Hun fantastische zorgprofessionals blijven onvermoeibaar doorwerken om mijn ouders gelukkig, veilig en goed thuis te houden. Ze pasten zich snel aan nieuwe richtlijnen aan en boden mijn ouders de broodnodige emotionele steun in zo'n angstige tijd. Mijn ouders hebben de hele pandemie geen covid gekregen en dat dank de goede zorg van Happyhomecare. Ik hoop dat onze beoordeling een waardevol inzicht geeft in de kwaliteit en soort zorg die door Happyhomecare wordt gegeven en zij kunnen een essentiële bron van informatie zijn voor mensen die op zoek zijn naar zorg in huis.

  Sterke punten
  Inwonende zorgprofesionals, beschikbaar ook s'nachts in nood
  Ze doen huishuidelijk werk en koken
  Ze gaan wandellen en doen leuke activiteiten
  All inclusive zorg

  Zwakke punten
  Omdat de verzorgers uit Slowakije komen, spreken ze weinig nederlands, maar mijn ouders spreken goed Engels dus voor ons is deze zorg oplossing prima!

  Pas op eenpersoonshuishouding!

  Review over ZorgCompaan

  Wanneer je iemand voor je naasten zoekt, die alleen woont, aub niet bij dit bedrijf. Bij mijn vader liep het helemaal niet goed. Hij werd verwaarloosd.

  Sterke punten
  Aanmelden, zij beloven van alles.

  Zwakke punten
  Geschrokken van verwaarlozing mijn vader! Veel wisselende verzorgers zonder ervaring.

  Zorg onwaardig

  Review over De Zorgheuvel

  Precies hetzelfde als eerste review. 1 goede zorgverleenster en vervolgens echt dramatisch. Mensen na 1 of 2 dagen naar huis gestuurd. Facturen blijven doorgaan en geen continuïteit van zorg, zoals wel beloofd.

  Sterke punten
  Goed verkoop verhaal van eigenaresse

  Zwakke punten
  Slechte mensen, zonder ervaring die ziek aankomen, klagen en ongeschikt zijn voor werk in de zorg. Instelling met name gericht op zoveel mogelijk mensen plaatsen.

  Afspraken niet nakomen

  Review over Cordaan Thuiszorg

  Telefonisch contact. Mw. de zorgpleegster meende dat de arts niet gelijk had. Zwachtels zouden me aan huis binden. Contact met arts, deze meende dat ik nu echt wel gezwachteld moest worden, oedeem was ernstiger. Dus toch een afspraak gemaakt. Nu twee keer behandeld. Eerste keer ging, op tijd en redelijk vlot gezwachteld. Halverwege wordt voor het eerst gemeld: 'U moet wel uw voet gestrekt houden' ....! Wel onaangekondigd met z'n tweeen aan de deur, had wel even gemeld mogen worden. Tweede keer een half uur vertraging, mw meende dat ze een andere tijd had gezegd. Zwachtel ging halverwege de tweede dag zakken en rollen. Zit nu twee uur te wachten, geen Cordaan. Zwachtels moet ik van te voren afdoen en benen mogen niet langer dan drie uur zonder, anders kan er opnieuw begonnen worden. Fijn zo, dat laatste is nu bijna zeker. Dank Cordaan.. Waardloze zorg!

  Sterke punten
  Zelfs niet met een vergrootglas gevonden

  Zwakke punten
  Zie relaas boven

  Meestal ervaren en empatische

  Review over Icare

  In de wondzorg krijg je bij complexe wonden niet zoals vroeger het specteam maar vaak onervaren of nog lerende verpleegkundigen. Icare wil graag dat jij alles via het officiële beleid doet. Met andere woorden. 5 ml ascorbinezuur mag officieel niet in de arm in 1 keer. Wel maakt een onervaren wondverpleegkundige de opmerking bij het degraderen in een wond " O dat kijk ik wel even mee en dan kan ik dat de volgende keer ook" Dit schrok mij af dat ik de regie van de wondzorg bij een andere betrouwbare organisatie heb neergelegd. Dit werd mij niet in dank afgenomen en werd achter mijn rug en zonder mijn medeweten met deze organisatie gebeld dat icare de regie had. Ik heb icare vriendelijk verzocht om de betreffende verpleegkundige niet meer te sturen omdat ik geen vertrouwen meer had in haar optreden. Dit werd geweigerd en ik moest op die dagen de zorg zelf maar in handen nemen. Na ongeveer 12 jaar waarin ik nooit heb geklaagd over het te laat komen of over enige andere collega vond men mijn verzoek te gek voor woorden. Daarom heb ik met pijn in mijn hart dan ook maar besloten om de relatie te beëindigen. Rare organisatie waar de klant zeker geen koning is. Met name de zogeheten leidinggevenden moeten weer eens met de voetjes op de grond gaan staan. In elk ander commercieel bedrijf hadden ze hun biezen kunnen pakken.

  Sterke punten
  Veel kundige en empatische verpleegkundigen

  Zwakke punten
  Luisteren niet naar de klant. Wat door mij als naar werd ervaren werd door leidinggevende gelijk gebagatelliseerd.

  Doorpakken als de nood aan de

  Review over Happy HomeCare

  De nood was aan de man. Er moest 24/7 thuiszorg thuis worden geregeld. Dus wat doe je tegenwoordig? Googelen. Bellen. Dat schoot niet op. „Heeft u een PGB?”. „Niet onze regio”. „Ik schakel u door”. En dat lukte driemaal niet. „Ze zijn in overleg. U wordt terug gebeld”. Ik zie dat het vijf uur is geweest. De collega is al naar huis”.
  www.happyhomecare.nl gebeld om 17:31. De contactpersoon stelde mij een paar inhoudelijke vragen en begreep de problematiek. Ik geef je het mobiele nummer van Aida Krasco. Aida nam om 17:32 op. De volgende morgen belde Aida volgens afspraak. Ze maakte vervolgens telefonisch meters en wist een oplossing te forceren. In het belang van de client. Het ging tenslotte om de nood van die client.
  Chapeau Aida. Chapeau Happyhomecare.
  Het kan dus wel.
  Arie

  Betrouwbare organisatie

  Review over Zeelandcare Thuiszorg

  Zeer ervaren personeel op kantoor, die huishoudelijke hulpen nauwkeurig inwerken en begeleidt. Zeelandcare werkt niet met scholieren en dat komt de kwaliteit echt ten goede.

  Onprofessionele organisatie

  Review over Icare

  Onprofessionele organisatie Groningen

  - komen gemaakte afspraken rond planning niet na.
  Schuiven dit op een personeels tekort, terwijl er helemaal geen zorg wordt geleverd of een oplossing wordt voorgesteld.
  - zij bepalen hoe je zorg eruit komt te zien en of het minder kan zodat er in plaats van jou een nieuwe client kan worden aangenomen. "Door hun wond verpleegkundige letterlijk verteld"
  - personeel nauwelijks bijgeschoold, kennis niveau zeer matig.
  - management niet betrouwbaar in gemaakte afspraken naar client toe.

  Kortom zeker niet voor kiezen deze organisatie

  Sterke punten
  Er zijn een aantal jonge verpleegkundigen in het team die niet op planning zitten maar bij mij thuis kwamen die zeer goed waren. Maar die paar daar is ook alles mee gezegd.

  Zaakjes niet op orde

  Review over Zeelandcare Thuiszorg

  Jaar lang huishoudelijke hulp gehad via ZeelandCare. Telkens met herindiceringsaanvraag problemen. Papieren die ik ingevuld en ondertekend had kwamen raakten zoek bij hen en kwamen niet bij WMO.
  De hulp nam het niet zo nauw met uren laten aftekenen. De uren dat ze niet gewerkt had (door haar gemelde afwezigheid o.a. vakantie) zette ze wel op het aftekenlijstje. Als ik er wat van zei werd ze kwaad.
  Toen zij er uiteindelijk me stopte, kreeg ik telefoontje van nieuwe hulp en hoorde daarna niks meer. Na zelf bellen hoorde ik dat de nieuwe hulp er al mee gestopt was bij hen en ze vergeten waren mij te informeren.

  Zwakke punten
  komen afspraken niet na. onprofessionele huishoudelijke hulp

  Geweldig

  Review over Buurtzorg

  Ik ben van een andere thuiszorg organisatie naar buurtzorg gegaan, had nog nul ervaring met zelf sturende teams etc maar ik vind het geweldig een top team en van uit hoofdkantoor ook super snel antwoord op mijn vragen en een duidelijk antwoord. Mogelijkheden om mezelf nog verder te ontwikkelen dus nee ik heb totaal GEEN spijt dat ik voor buurtzorg heb gekozen, er heerst meer rust en balans tussen werk en prive en zie mezelf er nog heel wat jaren werken

  Sterke punten
  Goede communicatie, mogelijkheid tot verder ontwikkelen

  Zeer ontevreden team Tynaarlo

  Review over Buurtzorg

  Onze ervaring zijn niet echt positief. Ik kan legio voorbeelden geven. Wat ik het meest stuitend vond was dat er een medewerker was genaamd Tony die ronduit onbeschoft was tegen ons en tegen mijn blinde vader. Had aangegeven dat wij haar niet meer bij mijn vader wilde hebben. Maar wat gebeurt? De dames houden elkaar de hand boven het hoofd. Dus deze onaangename vrouw bleef dus komen. En zo waren er nog een paar. Waaronder Sharon. Gelukkig waren er ook een paar aardige. Na heel veel onaangename situaties ( ik ben zelf verpleegkundige) zijn we overgestapt naar Icare nadat de BZ had aangeven de zorg binnen een week te stoppen,
  Uiteindelijk waren we dolgelukkig met team Icare. Wat een super communicatie naar ons en mijn vader. Helaas zou de bezem eens goed door dit team gehaald moeten worden en leren open te staan voor feedback want dat blijft moeilijk. Mijn vader is nu overleden maar de naam Buurtzorg? Never no way!

  Sterke punten
  Een paar medewerkers die empatisch waren.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  Veiligheid en liefde

  Review over HerfstZorg

  Herfstzorg heeft ons veel gemoedsrust gegeven, mijn vrouw en ik kunnen het huis verlaten met de totale gemoedsrust dat mijn moeder (met dementie) in goede handen is, onze prioriteit is dat mijn moeder niet valt (haar evenwicht is niet goed) en daarnaast wordt ze met veel genegenheid behandeld.

  Sterke punten
  patienten veiligheid
  -puntualiteit
  -initiatieven om de dag van patiënt vrolijker te maken

  Zwakke punten
  Ik denk dat het beter zou zijn als ze meer personeel hadden met de vaardigheden van de Herfstzorg-verzorgers die ons momenteel helpen.

  Stress voor elk bezoek van de

  Review over Buurtzorg

  Ik herken zeer veel van de opmerkingen hiervoor : geen empathie, totaal ondoorzichtig verdienmodel. Il moest al een handtekening zetten toen er nog geen zorgplan was. Totaal onduidelijk hoeveel uur ze voor mij declareren " dat regelt Almelo". Maar ik kreeg krap een half uur per dag direct na mijn nieuwe heup. En dan moest ik dagelijks onderhandelen : haren wassen aan de wasbak of nog de sokken aantrekken die nog gepakt moesten worden. En dan ook nog een stagiaire begeleiden in dat halve uur waarbij er meer tijd naar de stagiaire ging dan naar mij als client.
  NNiet correcte adviezen over het vocht in mijn been ( bron = het ziekenhuis)
  Geen AVG verklaring gezien. Wat doen ze met de gegevens van de contactpersonen ?
  Elke keer stress als ze kwamen. Ben ermee gestopt na 1 week om van die ellende af te zijn.

  Sterke punten
  Dat ze een contract met mijn ziekenhuis in de wacht gesleept hebben. Helaas. Ik had een andere voorkeur opgegeven.

  Zwakke punten
  Ondoorzichtig verdienmodel, riekt naar winstbejag.
  Niet open staan voor feedback
  Hoezo de client centraal ? Dat gevoel had ik niet.
  Heb ervaring met 2 andere aanbieders en dat was volstrekt anders & beter
  Niet prettig in de omgang. Ik voel me in mijn kwetsbare situatie niet respectvol , zorgzaam behandeld. De competenties afstemmen met de client, empathie, luisteren en ook deskundigheid ontbreken.
  Ik vind dat de autoriteit persoonsgegevens eens een onderzoek moet doen. De AVG regels worden niet gehandhaafd

  Zetten in op mensen met geld

  Review over Zuster Jansen

  Ik heb in het verleden geïnformeerd voor nachtzorg. Maar daar hadden ze geen belangstelling voor. Komen inderdaad wat onsympathiek over.

  Sterke punten
  Ik ken iemand die heel tevreden is over hun hulp: ja, mensen die 11.000 euro per maand kunnen betalen.

  Zwakke punten
  Communicatief zwak naar mensen die informeren voor zorg minder dan 24 uur PD.

  1 goede verzorgende gehad via hen, rest was crab

  Review over De Zorgheuvel

  Zoals al zei, 1 goede via hen. Rest was niks, zelfs 1 eruit gezet binnen 2 weken.
  Verzorgende is lang bij ons geweest, maar zei werd heel plotseling ziek. Omdat ze geen nieuwe hadden, hebben ze het erop gegooid dat mijn moeder niet geschikt was voor deze zorg. Zoiets moeten ze ook ergens melden heb ik begrepen later.

  Sterke punten
  Tja, bij henzelf niet. De verzorgende was top.

  Zwakke punten
  Doen ze vaker: zeggen dat het aan de cliënt ligt. Hoeven ze namelijk geen kosten te betalen voor de oplossing die jij moet zoeken als je nog steeds zorg thuis wilt hebben.
  Heb ik gehoord van verzorgende die ik kater via ander bedrijf kreeg. Gewoon een truc.
  Heel naar: ze zeggen dat je dan maar gewoon naar de crisisopvang moet gaan.

  Goede ervaringen

  Review over Happy HomeCare

  Na veel getob met andere bedrijven (o a. zorgcompaan =horror, Zorgheuvel: leuke verzorgende gehad, maar leiding achterbaks), meerdere goede verzorgenden gehad via dit bedrijf. Maar ik weet van deze parels binnen dit bedrijf ((die goed voor mijn moeder zorgen) dat dit zeker niet voor alle mensen die daar werken geldt.

  Sterke punten
  Hebben een paar goede mensen in dienst die ze hebben uitgezet. Maar in hoeverre dit toeval is weet ik niet. Kwamen bij intake wel deskundig over (ik heb van verschillende bedrijven dit gezien, dus kan vergelijken).

  Zwakke punten
  Geen idee. Wij regelen eigenlijk alles zelf met de verzorgende die wij in huis hebben. In het begin wat sputters, maar wij zijn heel zelfstandig. Ze regelen alleen de mensen.

  Reactie op reviews

  Review over ZorgCompaan

  Wij vinden als organisatie de mening van onze cliënten belangrijk. We betreuren het altijd als onze dienstverlening niet naar tevredenheid is. Waar mogelijk proberen we oplossingen te zoeken en van fouten te leren.
  De cliënten uit deze reviews zijn bij ons bekend. Op deze site is er helaas geen mogelijkheid om een reactie te geven. Daarom doen we het zo. De medewerker uit een van de eerste reviews is al anderhalf jaar niet meer bij ons werkzaam. We hebben herhaaldelijk contact proberen te leggen met de mensen achter deze site, maar we krijgen geen contact. Daarom nu op deze plek onze reactie. Voor vragen en klachten hopen wij dat cliënten ons rechtsreeks willen benaderen, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing. En positieve feedback is natuurlijk ook welkom.

  Super aanbieder

  Review over Zeelandcare Thuiszorg

  Zeer ervaren personeel op kantoor. En goed opgeleide huishoudelijke hulpen. Communicatie duidelijk en eerlijk.

  Sterke punten
  EERLIJK, CORRECT EN TRANSPARANT

  Tevreden

  Review over Zeelandcare Thuiszorg

  Zeer ervaren personeel op kantoor. En goed opgeleide huishoudelijke hulpen. Communicatie duidelijk en eerlijk.

  Sterke punten
  EERLIJK, CORRECT EN TRANSPARANT