Happy HomeCare

Happy HomeCare biedt 24 uurs zorg op maat bij u thuis, gefinancierd door de overheid! Door heel Nederland biedt Happy HomeCare de beste en fulltime zorgoplossing op maat waarbij u of uw familielid (kind, volwassene, oudere) thuis kan blijven wonen. Wij helpen u met de aanvraag van uw persoonsgebonden budget bij de overheid. Particuliere 24 uurs thuiszorg middels een inwonende zorg au pair waardoor zorg altijd aanwezig is.

Happy HomeCare Reviews

  Uitstekende zorg

  Mijn ouders zijn beide boven de 85 jaar oud (Parkinson, CVA) en hun wens was altijd thuis te blijven wonen. Vanaf 2018 hebben zij zorg van Happyhomecare.

  Tijdens de Covid van de afgelopen twee jaar speelden thuiszorgverleners een sleutelrol in de zorg voor mijn ouders omdat ze thuis in zelfisolatie zaten en hun vrienden en familie niet konden komen vanwege de beperkingen van Covid.

  Happyhomecareome heeft bewezen dat het een hoge standaard van zorg biedt en we willen het graag latten weten dat het een topthuiszorggroep is!
  Hun fantastische zorgprofessionals blijven onvermoeibaar doorwerken om mijn ouders gelukkig, veilig en goed thuis te houden. Ze pasten zich snel aan nieuwe richtlijnen aan en boden mijn ouders de broodnodige emotionele steun in zo'n angstige tijd. Mijn ouders hebben de hele pandemie geen covid gekregen en dat dank de goede zorg van Happyhomecare. Ik hoop dat onze beoordeling een waardevol inzicht geeft in de kwaliteit en soort zorg die door Happyhomecare wordt gegeven en zij kunnen een essentiële bron van informatie zijn voor mensen die op zoek zijn naar zorg in huis.

  Sterke punten
  Inwonende zorgprofesionals, beschikbaar ook s'nachts in nood
  Ze doen huishuidelijk werk en koken
  Ze gaan wandellen en doen leuke activiteiten
  All inclusive zorg

  Zwakke punten
  Omdat de verzorgers uit Slowakije komen, spreken ze weinig nederlands, maar mijn ouders spreken goed Engels dus voor ons is deze zorg oplossing prima!

  Doorpakken als de nood aan de

  De nood was aan de man. Er moest 24/7 thuiszorg thuis worden geregeld. Dus wat doe je tegenwoordig? Googelen. Bellen. Dat schoot niet op. „Heeft u een PGB?”. „Niet onze regio”. „Ik schakel u door”. En dat lukte driemaal niet. „Ze zijn in overleg. U wordt terug gebeld”. Ik zie dat het vijf uur is geweest. De collega is al naar huis”.
  www.happyhomecare.nl gebeld om 17:31. De contactpersoon stelde mij een paar inhoudelijke vragen en begreep de problematiek. Ik geef je het mobiele nummer van Aida Krasco. Aida nam om 17:32 op. De volgende morgen belde Aida volgens afspraak. Ze maakte vervolgens telefonisch meters en wist een oplossing te forceren. In het belang van de client. Het ging tenslotte om de nood van die client.
  Chapeau Aida. Chapeau Happyhomecare.
  Het kan dus wel.
  Arie

  Goede ervaringen

  Na veel getob met andere bedrijven (o a. zorgcompaan =horror, Zorgheuvel: leuke verzorgende gehad, maar leiding achterbaks), meerdere goede verzorgenden gehad via dit bedrijf. Maar ik weet van deze parels binnen dit bedrijf ((die goed voor mijn moeder zorgen) dat dit zeker niet voor alle mensen die daar werken geldt.

  Sterke punten
  Hebben een paar goede mensen in dienst die ze hebben uitgezet. Maar in hoeverre dit toeval is weet ik niet. Kwamen bij intake wel deskundig over (ik heb van verschillende bedrijven dit gezien, dus kan vergelijken).

  Zwakke punten
  Geen idee. Wij regelen eigenlijk alles zelf met de verzorgende die wij in huis hebben. In het begin wat sputters, maar wij zijn heel zelfstandig. Ze regelen alleen de mensen.

  Dramatische ervaring

  Methode van snel geld verdienen ten koste van de zorgbehoeftige. Goedkope, niet Nederlands sprekende, Oost-Europese arbeiders inzetten en mijn maximale budget zich toeeigenen

  Sterke punten
  Zetten hun eigen inkomsten centraal. O nee, dat is natuurlijk geen sterk punt.

  Zwakke punten
  Zetten onervaren, goedkope, niet Nederlands sprekende arbeiders in en komen geen enkele gemaakte afspraak na.

Bezoek Happy HomeCare

Schrijf een review