Privazorg

PrivaZorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. Bij ons staat de zelfstandigheid van de cliënt voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van PrivaZorg zijn goed gemotiveerde professionals. Als kleine zelfstandigen in de zorg kunnen zij in goed overleg met de cliënt hun werk inrichten. Zo krijgt u hulp zoals u het wilt: zonder wachtlijsten, zonder administratieve rompslomp, door deskundige en vertrouwde zorgverleners, op de momenten en manieren waarop u dat wenst.

Privazorg Reviews

  Zeer slecht

  Ervaring is zeer slecht. Hulpen komen nooit opdagen bij huishoudelijke zorgcasus. Zo kwetsbaar en teer, maar als familie niet controleert of deze zorg komt sterven ze van verwaarlozing. Slechte communicatie. Komen nooit afspraken na.

  Zwakke punten
  Ervaring is zeer slecht. Hulpen komen nooit opdagen bij huishoudelijke zorgcasus. Zo kwetsbaar en teer, maar als familie niet controleert of deze zorg komt sterven ze van verwaarlozing. Slechte communicatie. Komen nooit afspraken na.

  Schoonmaakbedrijf Blinkers

  Privazorg werd Blinkers. Helaas veranderd er niets aan de bejegening van cli�«nten. Afspraken worden niet nagekomen, terugbellen heeft men nog nooit van gehoord, telefonische bereikbaarheid is nog steeds armzalig en de cli�«nt? De cli�«nt is gedegradeerd tot een ding dat vooral niet lastig (kritisch) moet zijn. \\\\\\\\r\\\\\\\\nDouchehulpen die achter je rug om over je praten en het kantoorpersoneel doet daar vrolijk aan mee. En het ergste is dat zij liegen om zichzelf schoon te praten.\\\\\\\\r\\\\\\\\nIk heb een indicatie voor 55 minuten. Die heb ik niet voor niets!\\\\\\\\r\\\\\\\\nMaar schoonmaakbedrijf is in maximaal 15 minuten. Dan ben ik gedoucht en aangekleed. Het afdrogen is helaas half gedaan. Maar ach, een kniesoor die daarop let. De smetplekken die daardoor ontstaan zullen wel een keer over gaan.\\\\\\\\r\\\\\\\\nHet douchen is een pijnlijke en onmenselijke expeditie geworden.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEen hond wordt nog beter behandeld.

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  De totale organisatie van Blinkers.

  Zorgcriminelen

  Zeer onbetrouwbare club. Kantoor belt nooit terug. Vaak ontvang je geen zorg omdat ze geen mensen hebben, maar zonder communicatie.

  Sterke punten
  Zeer onbetrouwbaar en onproffessioneel

  slecht

  Privazorg haalt het slechtste in een mens boven, niet de verzorgsters, maar hun leidinggevende.
  Eigenwijs dom en alles beter weten, omhoog geklommen met hun ellebogen, ik raad iedereen af om daar zorg bij te zoeken, waarom dat merk je wel,

  Sterke punten
  liegen

  Zwakke punten
  de leidinggevende

  geen aanrader, slecht

  Vader is verpleegd door privazorg, geen aanrader.
  Personeel neemt veel te veel klanten aan, kantoor is daar verantwoordelijk voor maar ontduikt deze. Vader bleek een "te zware" patiënt te zijn voor privazorg, het werd gemeld door een van de verzorgsters, maar hier is niks mee gedaan. Iedereen kwam steevast te laat en moest snel weer weg. Slechte communicatie met kantoor. Moest een maal het noodnummer bellen, maar deze werd niet opgenomen. Na 2 uur stuurde ik een sms of ik aub gebeld kon worden, en eindelijk gebeurde dit. Wat als er iets werkelijk mis was gegaan? Ik wilde meedelen dat wij over moesten gaan naar 24 uurzorg, en iedereen begrijpt waarom dit is! Niks geen empatisch vermogen, het werd gemeld aan de verzorgsters, maar geen woord kon er gezegd worden als "sterkte" of "dank" of "succes". Helaas is er ook echt een ongeluk gebeurd tijdens het verzorgen met mijn vader, dit had misschien ook een gediplomeerde verpleegkundige kunnen overkomen, maar hier is nooit op terug gekomen of excuses voor aangeboden.

  Zwakke punten
  -slechte communicatie met kantoor
  -altijd te laat
  -te gehaast
  -personeel stopt zich vol met klanten
  -geen reactie op noodnummer buiten kantoortijden
  -enz enz

  Slechte communicatie

  Heb met mijn vaste dames fijn contact.
  Zijn aardig en zorgzaam.
  Alleen is het personeel op kantoor erg onbetrouwbaar en ondeskundig!!!
  Waardoor veel mis gaat en de verzorgers niet veel aan kunnen doen
  Afspraken niet nakomen waardoor ik een aantal keer heb zitten wachten op zorg die niet kwam.
  Wanneer je klachten hebt en ze beld ligt het nooit aan hun!!!

  Sterke punten
  Fijne deskundige verzorgsters.
  Stuk voor stuk nette dames

  Zwakke punten
  Slechte communicatie op/met kantoor.
  Afspraken komen ze niet na.
  Laten je zonder problemen zonder zorg zitten als er geen personeel is.
  Nemen teveel cliënten aan en hebben te weinig personeel daarvoor.

  Wat een geweldige organisatie

  Nog nooit meegemaakt... Vanaf dag één, wat een geweldige zorgverleners. Persoonlijk, professioneel maar zo ontzettend lief, attent en goed georganiseerd. Mijn ouders worden vooraf netjes gebeld als er een "andere" verpleegster komt, of als iemand net ff wat later is dan normaal. Ik heb dit nog nooit gehoord maar maak het nu dagelijks mee. Wat ben ik blij met deze organisatie/verpleegsters, die zo goed naar mijn ouders omkijken terwijl ik aan het werk ben. Voor mij een hele geruststelling!!! Dank jullie wel!!! Dat mag ook weleens gezegd worden hoor.

  Sterke punten
  Persoonlijk, aandacht, oprecht, duidelijk, eerlijk en tijd voor mensen.

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt.

  privazorg geen aanrader

  Een praktijkondersteuner (v) van de huisarts raadde mij Privazorg aan voor mijn moeder. Want ze waren "zo lekker kleinschalig". Ik had Cordaan willen nemen maar nee, die waren "te massaal". Slechtste tip die ik ooit heb gekregen.
  De dames hadden altijd haast, er kon nooit iets.
  Uiteindelijk toch maar naar Cordaan. Toen pas kwam ik er achter wat thuiszorg is. Wat een verschil.
  Ik heb spijt dat ik naar die zgn. deskundige heb geluisterd.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  teveel

  Privazorg een grote teleurstelling

  Zeer slechte ervaring met dit thuiszorgbureau. Ze kunnen de zorg niet eens leveren daar begint het al mee. Niet genoeg mensen. Verder medewerkers die allemaal klagen over hun salaris, over dat ze geen reiskosten krijgen, over dat ze alleen betaald worden voor de uren dat ze daadwerkelijk werken. Komen niet op tijd en hebben geen hart voor wat ze doen. Het gaat alleen maar om het geld. Zzp ers die stoppen als ze iets vinden wat beter betaald. Lui en ongemotiveerd. Een bureau waar je niets aan hebt bij problemen. Ze sturen iemand die beschikbaar is en verder interesseert het ze niets.

  Sterke punten
  Mooi verhaal op papier.

  Zwakke punten
  Alles.

  Engelen geduld

  Komen niet opdagen, houden zich niet aan de afspraak
  Absolute afrader

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Slechte ervaring

  Ik zou niemand Privazorg aanraden. De manier waarop de huishoudelijke hulp beëindigd is, was slecht en pijnlijk. Bovendien werd ik achter mijn rug nog zwart gemaakt door een mevrouw van Privazorg.

  Sterke punten
  Iets goeds ? Mijn slechte ervaringen hebben alleen betrekking op degene(n) die daarvoor verantwoordelijk is/zijn.

  Zwakke punten
  Zie boven.

  zeer lief en vakkundig team

  mijn man en ik krijgen dagelijks zorg. Zijn zeer tevreden.
  Altijd op tijd. En allemaal even vriendelijk.

  Sterke punten
  altijd op tijd
  zeer vakkundig

  Zwakke punten
  geen zwakke punten kunnen ontdekken

  thuiszorg is Uitstekend!

  de zzp ers die mij dagelijks verzorgen zijn zeer deskundig.
  Ik heb dagelijks een heel intensieve verzorgen nodig,en die wordt heel goed uit gevoerd.
  Ik heb MS-pp en alle transfers gebeuren met passieve tillift en krijg dagelijks een Peristeen behandeling.
  Kort samengevat,de verzorging is perfect!

  Sterke punten
  Zijn altijd op tijd!
  Vriendelijk.Zeer gemotiveerd!
  Privazorg is gewoon geweldig!

  Zwakke punten
  Ik heb geen zwakke punten ervaren!

  Slechte zorg

  Ze hebben weinig mensen, zeker voor de avond en nacht, die vooral lui en onbetrouwbaar zijn. Een van de verpleegkundigen heeft mijn vader zelfs mishandeld. Ik ben daar erg van geschrokken en heb hen direct de deur uit gedaan. Schrikbarend, zeker omdat de leiding niets wil horen van kritiek op hun personeel. Waarschuwing, let alsjeblieft op je ouders als ze door hen verzorgd worden.

  Sterke punten
  De leiding weet het mooi te vertellen, met een prachtig commercieel verhaal, van hoe ervaren en goed hun verzorgenden zijn.

  Zwakke punten
  Slecht opgeleid, lui personeel. Ondermaat zorg. Lak aan hygiene bij wondverzorging. Onbetrouwbaar, 0nveilig. Staan niet open voor verbeterpunten.

Bezoek Privazorg

Schrijf een review