PrivaZorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. Bij ons staat de zelfstandigheid van de cliënt voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van PrivaZorg zijn goed gemotiveerde professionals. Als kleine zelfstandigen in de zorg kunnen zij in goed overleg met de cliënt hun werk inrichten. Zo krijgt u hulp zoals u het wilt: zonder wachtlijsten, zonder administratieve rompslomp, door deskundige en vertrouwde zorgverleners, op de momenten en manieren waarop u dat wenst.

Privazorg Reviews

  • Vader is verpleegd door privazorg, geen aanrader.
    Personeel neemt veel te veel klanten aan, kantoor is daar verantwoordelijk voor maar ontduikt deze. Vader bleek een "te zware" patiënt te zijn voor privazorg, het werd gemeld door een van de verzorgsters, maar hier is niks mee gedaan. Iedereen kwam steevast te laat en moest snel weer weg. Slechte communicatie met kantoor. Moest een maal het noodnummer bellen, maar deze werd niet opgenomen. Na 2 uur stuurde ik een sms of ik aub gebeld kon worden, en eindelijk gebeurde dit. Wat als er iets werkelijk mis was gegaan? Ik wilde meedelen dat wij over moesten gaan naar 24 uurzorg, en iedereen begrijpt waarom dit is! Niks geen empatisch vermogen, het werd gemeld aan de verzorgsters, maar geen woord kon er gezegd worden als "sterkte" of "dank" of "succes". Helaas is er ook echt een ongeluk gebeurd tijdens het verzorgen met mijn vader, dit had misschien ook een gediplomeerde verpleegkundige kunnen overkomen, maar hier is nooit op terug gekomen of excuses voor aangeboden.

    Zwakke punten
    -slechte communicatie met kantoor
    -altijd te laat
    -te gehaast
    -personeel stopt zich vol met klanten
    -geen reactie op noodnummer buiten kantoortijden
    -enz enz

    Door Slb De jong op 14 mei 2019 Reageer
  • Heb met mijn vaste dames fijn contact.
    Zijn aardig en zorgzaam.
    Alleen is het personeel op kantoor erg onbetrouwbaar en ondeskundig!!!
    Waardoor veel mis gaat en de verzorgers niet veel aan kunnen doen
    Afspraken niet nakomen waardoor ik een aantal keer heb zitten wachten op zorg die niet kwam.
    Wanneer je klachten hebt en ze beld ligt het nooit aan hun!!!

    Sterke punten
    Fijne deskundige verzorgsters.
    Stuk voor stuk nette dames

    Zwakke punten
    Slechte communicatie op/met kantoor.
    Afspraken komen ze niet na.
    Laten je zonder problemen zonder zorg zitten als er geen personeel is.
    Nemen teveel cliënten aan en hebben te weinig personeel daarvoor.

    Door Nicole op 27 april 2019 Reageer
  • Nog nooit meegemaakt... Vanaf dag één, wat een geweldige zorgverleners. Persoonlijk, professioneel maar zo ontzettend lief, attent en goed georganiseerd. Mijn ouders worden vooraf netjes gebeld als er een "andere" verpleegster komt, of als iemand net ff wat later is dan normaal. Ik heb dit nog nooit gehoord maar maak het nu dagelijks mee. Wat ben ik blij met deze organisatie/verpleegsters, die zo goed naar mijn ouders omkijken terwijl ik aan het werk ben. Voor mij een hele geruststelling!!! Dank jullie wel!!! Dat mag ook weleens gezegd worden hoor.

    Sterke punten
    Persoonlijk, aandacht, oprecht, duidelijk, eerlijk en tijd voor mensen.

    Zwakke punten
    Nog niet ontdekt.

    Door Jolanda op 20 december 2018 Reageer
  • Een praktijkondersteuner (v) van de huisarts raadde mij Privazorg aan voor mijn moeder. Want ze waren "zo lekker kleinschalig". Ik had Cordaan willen nemen maar nee, die waren "te massaal". Slechtste tip die ik ooit heb gekregen.
    De dames hadden altijd haast, er kon nooit iets.
    Uiteindelijk toch maar naar Cordaan. Toen pas kwam ik er achter wat thuiszorg is. Wat een verschil.
    Ik heb spijt dat ik naar die zgn. deskundige heb geluisterd.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    teveel

    Door I.Kleijn op 20 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer slechte ervaring met dit thuiszorgbureau. Ze kunnen de zorg niet eens leveren daar begint het al mee. Niet genoeg mensen. Verder medewerkers die allemaal klagen over hun salaris, over dat ze geen reiskosten krijgen, over dat ze alleen betaald worden voor de uren dat ze daadwerkelijk werken. Komen niet op tijd en hebben geen hart voor wat ze doen. Het gaat alleen maar om het geld. Zzp ers die stoppen als ze iets vinden wat beter betaald. Lui en ongemotiveerd. Een bureau waar je niets aan hebt bij problemen. Ze sturen iemand die beschikbaar is en verder interesseert het ze niets.

    Sterke punten
    Mooi verhaal op papier.

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Monique op 21 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Komen niet opdagen, houden zich niet aan de afspraak
    Absolute afrader

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Mir op 8 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zou niemand Privazorg aanraden. De manier waarop de huishoudelijke hulp beëindigd is, was slecht en pijnlijk. Bovendien werd ik achter mijn rug nog zwart gemaakt door een mevrouw van Privazorg.

    Sterke punten
    Iets goeds ? Mijn slechte ervaringen hebben alleen betrekking op degene(n) die daarvoor verantwoordelijk is/zijn.

    Zwakke punten
    Zie boven.

    Door E P op 29 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • mijn man en ik krijgen dagelijks zorg. Zijn zeer tevreden.
    Altijd op tijd. En allemaal even vriendelijk.

    Sterke punten
    altijd op tijd
    zeer vakkundig

    Zwakke punten
    geen zwakke punten kunnen ontdekken

    Door Helfer op 18 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • de zzp ers die mij dagelijks verzorgen zijn zeer deskundig.
    Ik heb dagelijks een heel intensieve verzorgen nodig,en die wordt heel goed uit gevoerd.
    Ik heb MS-pp en alle transfers gebeuren met passieve tillift en krijg dagelijks een Peristeen behandeling.
    Kort samengevat,de verzorging is perfect!

    Sterke punten
    Zijn altijd op tijd!
    Vriendelijk.Zeer gemotiveerd!
    Privazorg is gewoon geweldig!

    Zwakke punten
    Ik heb geen zwakke punten ervaren!

    Door JMG.Jongen op 18 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze hebben weinig mensen, zeker voor de avond en nacht, die vooral lui en onbetrouwbaar zijn. Een van de verpleegkundigen heeft mijn vader zelfs mishandeld. Ik ben daar erg van geschrokken en heb hen direct de deur uit gedaan. Schrikbarend, zeker omdat de leiding niets wil horen van kritiek op hun personeel. Waarschuwing, let alsjeblieft op je ouders als ze door hen verzorgd worden.

    Sterke punten
    De leiding weet het mooi te vertellen, met een prachtig commercieel verhaal, van hoe ervaren en goed hun verzorgenden zijn.

    Zwakke punten
    Slecht opgeleid, lui personeel. Ondermaat zorg. Lak aan hygiene bij wondverzorging. Onbetrouwbaar, 0nveilig. Staan niet open voor verbeterpunten.

    Door Roos op 10 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Privazorg

Schrijf je eigen review over Privazorg



ThuiszorgVergelijker

Op ThuiszorgVergelijker.nl lees je reviews over alle Thuiszorg aanbieders van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw Thuiszorg ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Thuiszorg aanbieders