Thuiszorg aanbieders

Nieuwe Thuiszorg aanbieders

Thuiszorg aanbieders

BCM Woonzorg
Buurtzorg

Landelijk   •   35 Reviews

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zLees verder »
Zeelandcare Thuiszorg

Noord-Brabant   •   18 Reviews

Zeelandcare Thuiszorg Professionele verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp aan huis. Wij leveren dit ook particulier en via PGB. Zeelandcare: In de buurt, Betrouwbaar en Betrokken ...Lees verder »
Icare

Landelijk   •   16 Reviews

Wilt u thuis blijven wonen, maar kunt u niet meer alles zelf? Dan biedt thuiszorg uitkomst. We leveren allerlei vormen van zorg, van verpleging en verzorging tot nachtzorg, van thuisbegeleiding tot zorg in de laatste levensfase. Bij Icare Verpleging Lees verder »
Privazorg

Landelijk   •   14 Reviews

PrivaZorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. Bij ons staat de zelfstandigheid van de cliënt voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van PrivaZorg zijn goed gemotiveerde profLees verder »
Happy HomeCare

Landelijk   •   12 Reviews

Happy HomeCare biedt 24 uurs zorg op maat bij u thuis, gefinancierd door de overheid! Door heel Nederland biedt Happy HomeCare de beste en fulltime zorgoplossing op maat waarbij u of uw familielid (kind, volwassene, oudere) thuis kan blijven wonen. Lees verder »
Cordaan Thuiszorg

Noord-Holland   •   8 Reviews

Cordaan Thuiszorg biedt zorg bij u thuis. Bijvoorbeeld verpleegkundige hulp bij ziekte of verzorging na een ziekenhuisopname. Ook ondersteunen wij u wanneer u moeite krijgt bij het uitvoeren van de dagelijkse huishoudelijke taken. En bieden we begeleLees verder »
HerfstZorg

Noord-Holland   •   7 Reviews

HerfstZorg is gespecialiseerd in particuliere mantelzorg voor ouderen. We leveren mantelzorg op maat, zodat ouderen in staat worden gesteld om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij willen dit doen door de natuurlijke mantelzorgers ondersteun

Lees verder »
ZorgCompaan

Landelijk   •   7 Reviews

Uw ZorgCompaan | 24 uurs (aupair) zorg aan huis Uw ZorgCompaan is hét bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van tijdelijk personeel ten behoeve van de Nederlandse gezondheidszorg. Wij leveren tijdelijk personeel voor korte of langere perioLees verder »
Allerzorg

Landelijk   •   4 Reviews

Allerzorg levert zorg aan iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis. Dat doen wij vanuit verschillende vestigingen in heel Nederland. Samen met u zorgt Allerzorg voor een passende oplossing voor uw (zorg)vraag.Lees verder »
Thuiszorg De Zellingen

Zuid-Holland   •   4 Reviews

Al meer dan 100 jaar, sinds 1901, biedt Thuiszorg De Zellingen ondersteuning aan mensen die zorg nodig hebben maar wel zelfstandig willen (blijven) wonen. Hierbij kan het gaan om tijdelijke zorg (bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis) of zorg voLees verder »
Verian

Gelderland   •   4 Reviews

Soms stapelen de problemen in uw leven zich op. En u hebt geen idee hoe u ze kunt oplossen. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Want met thuisbegeleiding van Vérian krijgt u het vertrouwen in een goede afloop snel terug. Eén of meerdere keren perLees verder »
Zuster Jansen

Utrecht   •   4 Reviews

Particuliere thuiszorg | Zuster Jansen Uitstekende particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg in Nederland. Informatie en advies over 24-uurs verpleging, privé verpleging en nachtzorg - ook met PGB.Lees verder »
Carinova

Overijssel   •   3 Reviews

Carinova staat voor kwaliteit van zorg en behandeling, een professionele werkomgeving en een betrouwbare partner. Wij zien als kernkwaliteit van Carinova, onze duurzame verbondenheid met de lokale gemeenschap. We zijn van en voor de mensen in de buurLees verder »
ZuidZorg

Noord-Brabant   •   3 Reviews

Als u tijdelijk of langdurig afhankelijk wordt van de zorg van anderen, wilt u toch graag in uw vertrouwde huis blijven wonen. Maar wie doet dan het huishouden? Wie helpt bij het douchen? En wie zorgt er voor dat u op tijd uw medicijnen krijgt? IsLees verder »
De Zorgheuvel

Utrecht   •   2 Reviews

Particuliere thuiszorg Zeist, Utrecht & heel Nederland Betrouwbare en professionele particuliere thuiszorg. Dagzorg, nachtzorg, au pair zorg en 24 uurs zorg. Zeer voordelige tarieven. Lees verder »
De ZorgZaak

Drenthe   •   2 Reviews

Sinds 1993 is de ZorgZaak actief op het gebied van thuiszorgverlening in de regio Drenthe en Noord-Overijssel. Vanaf 2010 wordt er ook thuiszorg verleend in de provincie Groningen. Inmiddels werken er ca. 1000 zorgverleners voor de ZorgZaak. Het kLees verder »
Thuiszorg Dotte

Noord-Holland   •   2 Reviews

Home - Thuiszorg Dotte

Thuiszorg Dotte is actief in de gemeente Gooi en Vechtstreek met werkgebieden Muiden, Weesp, Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren, Wijdemeren en Hilversum.

Lees verder »
24 Uurs zorg

Utrecht   •   1 Review

24 Uurs zorg (dag- en nachtzorg) vanaf slechts €110 per dag! Het 24 Uurs Zorgloket helpt mensen om langer thuis te blijven wonen. Wij bemiddelen bij 24 Uurs zorg (dag- en nachtzorg), die betaalbaar is vanuit het PGB!Lees verder »
Agathos Thuiszorg

Zuid-Holland   •   1 Review

Zoekt u een betrouwbare en betrokken thuiszorgmedewerker? Dan bent u bij Agathos Thuiszorg aan het juiste adres. Agathos Thuiszorg is een christelijke thuiszorgorganisatie en wij bieden zorg in grote delen van Nederland. U kunt van ons diverse voLees verder »
AZR Zorg

Zuid-Holland   •   1 Review

azr-zorg Thuiszorg, Activite, thuishulp, apotheek, arts, huisartsLees verder »
Beweging 3.0

Utrecht   •   1 Review

Beweging 3.0 wil de zorg bieden die aansluit op de vraag en de wens van de klant; zorg die meegroeit en beschikbaar is op het moment dat deze zorg nodig is. Verpleging en verzorging bij u thuis, vanuit kleinschalige wijkteams Zo wordt u door onze Lees verder »
Cardia

Zuid-Holland   •   1 Review

Thuiszorg is bedoeld voor mensen die thuis hulp of begeleiding nodig hebben bij de huishouding, verzorging of verpleging. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een chronische ziekte of mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Thuiszorg wLees verder »
De Gouden Leeuw Groep

Gelderland   •   1 Review

Home | De Gouden Leeuw Groep De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat op het gebied van wonen met zorg, tijdelijk verblijf in het zorghotel, thuiszorg en dagverzorging.Lees verder »
Evean

Noord-Holland   •   1 Review

U kunt tijdelijk of langdurig thuiszorg krijgen als u verzorging of verpleging thuis nodig heeft. Wij komen dan bijvoorbeeld een paar uur per week of elke dag bij u. Met thuiszorg kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. U kunt opname in eeLees verder »