HerfstZorg

HerfstZorg is gespecialiseerd in particuliere mantelzorg voor ouderen. We leveren mantelzorg op maat, zodat ouderen in staat worden gesteld om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij willen dit doen door de natuurlijke mantelzorgers ondersteuning te bieden en hen bijvoorbeeld te helpen om de zorg voor hun naaste met werk en privéleven te combineren.


HerfstZorg Reviews

  Uitstekende zorg

  "Wij hebben Herfstzorg als heel positief ervaren. Zij kwamen altijd prima op afspraak. Zij waren liefdevol, alert, begripvol, ziet wat nodig is. Wíj waren rondom tevreden."

  Sterke punten
  Altijd op tijd. Liefdevol, ze hadden alle tijd.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten, ga zo door. Dit is niet te vergelijken met de "normale" thuiszorg.

  UITSTEKENDE ZORG!

  Wij hebben al een aantal keren gebruik gemaakt van de zorg die Herfstzorg aanbiedt. Zeer tevreden over de attente en vriendelijke ondersteuning door de mantelzorgers van Herfstzorg. Voordeel is dat zij ook altijd ondersteuning kunnen bieden wanneer deze op korte termijn nodig is.

  Zeer tevreden over HerfstZorg

  Het zeer persoonlijke contact met HerfstZorg is ontzettend fijn in een tijd waarin je dat hard nodig hebt. Het is zeer laagdrempelig. Astrid is bijzonder vriendelijk en meedenkend. Ik, en mijn familie, zijn zeer tevreden!!

  Sterke punten
  Persoonlijk contact en laagdrempelig. Meedenkend. Vriendelijk. Behulpzaam

  Zwakke punten
  Geen

  HerfstZorg is geweldig

  Mijn echtgenote leed aan ernstige vorm van MS en had intensieve zorg nodig. Astrid heeft haar liefdevol verzorgd. Dacht mee wanneer situaties veranderden op een waardevolle manier. Ook voor de mantelzorgers was Astrid meelevend en daar waar ze kon helpen deed ze dat. Ook nu na het overlijden van mijn echtgenote (inmiddels een jaar geleden) toont Astrid oprechte interesse hoe het met mij gaat.

  Sterke punten
  Aandacht

  Zwakke punten
  Geen

  Goede zorg

  De medewerkers van HerfstZorg doet er alles aan om je het naar je zin te maken. Ze helpen je met boodschappen halen, eten koken (nederlandse en eten uit andere landen) HerfstZorg is erg flexibel, je kan aangeven op welke tijd je wil dat ze komen.

  Sterke punten
  Flexibel Altijd op tijd

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek HerfstZorg

Schrijf je eigen review