ZorgCompaan

Uw ZorgCompaan | 24 uurs (aupair) zorg aan huis Uw ZorgCompaan is hét bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van tijdelijk personeel ten behoeve van de Nederlandse gezondheidszorg. Wij leveren tijdelijk personeel voor korte of langere period

ZorgCompaan Reviews

  Blij met de aandacht en warmte

  We zijn als kinderen heel blij geweest met de zorg aupairs van Uw ZorgCompaan. Ze hebben mijn moeder ontlast en onze vader met de ziekte van Parkinson met veel aandacht en warmte verzorgd. Daardoor kon hij zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Waar we heel dankbaar voor zijn. Ook het team van Uw ZorgCompaan is toegewijd, betrokken en professioneel. We zouden deze zorg zeker aanbevelen.

  Sterke punten
  Betrokken
  Professioneel

  Pas op eenpersoonshuishouding!

  Wanneer je iemand voor je naasten zoekt, die alleen woont, aub niet bij dit bedrijf. Bij mijn vader liep het helemaal niet goed. Hij werd verwaarloosd.

  Sterke punten
  Aanmelden, zij beloven van alles.

  Zwakke punten
  Geschrokken van verwaarlozing mijn vader! Veel wisselende verzorgers zonder ervaring.

  Reactie op reviews

  Wij vinden als organisatie de mening van onze cliënten belangrijk. We betreuren het altijd als onze dienstverlening niet naar tevredenheid is. Waar mogelijk proberen we oplossingen te zoeken en van fouten te leren.
  De cliënten uit deze reviews zijn bij ons bekend. Op deze site is er helaas geen mogelijkheid om een reactie te geven. Daarom doen we het zo. De medewerker uit een van de eerste reviews is al anderhalf jaar niet meer bij ons werkzaam. We hebben herhaaldelijk contact proberen te leggen met de mensen achter deze site, maar we krijgen geen contact. Daarom nu op deze plek onze reactie. Voor vragen en klachten hopen wij dat cliënten ons rechtsreeks willen benaderen, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing. En positieve feedback is natuurlijk ook welkom.

  Prettig contact

  Wij hebben via Uw Zorgcompaan een team van zorg-aupairs geregeld voor mijn schoonvader.
  We zijn erg blij met de Zorg-aupair die ons als familie ontlast en goed voor onze vader zorgt.
  Wij herkennen ons niet in de andere reviews. Wij zouden Uw Zorgcompaan zeker aanbevelen.

  Sterke punten
  Prettig contact, reageren snel op vragen, goede zorg

  Nare organisatie

  Ook wij hebben met deze organisatie geen prettige ervaring. We hebben meerdere wisselingen gehad doordat personeel niet goed was geïnformeerd over zorgvraag. Slecht personeel, hoogst ongeïnteresseerd en onsympathiek naar mijn moeder als ze niet in de gaten hadden dat ik het kon zien, behalve 1 prettige uitzondering. Een klapper was de zuster die ik op staande voet eruit heb gezet: nadat ze weg was vond ik in haar logeerkamer een aantal lege drankflessen. Toen ik eraan rook, was er een duidelijke alcohollucht. In mijn onnozelheid dacht ik nog dat ze wellicht als waterfles waren gebruikt.
  Inderdaad laten ze je ineens zitten als ze je kwijt willen. Uitermate onbeschoft behandeld door vrouwelijke coördinator daar (soort hoofdzuster), nadat ik, volledig in mijn recht en redelijkheid, kritiek op het handelen had van deze zorgverlener.
  Daarbij zijn ze ook erg duur. Vragen ruim boven pgb budget, prima, maar je krijgt er niets extras voor terug. Ook geen betere kwaliteit. Integendeel.

  Sterke punten
  Haha, de intake! Ze kunnen veel beloven!

  Zwakke punten
  Ze laten je zitten. Dan wordt het motto verandering van zorgvraag opgepakt. Soms krijgt het personeel er ook opdracht om daarop aan te sturen. Pas op! Dat houdt in dat ze accuut kunnen vertrekken. Dit wordt misbruikt als ze geen personeel kunnen leveren. Anders zouden ze namelijk moeten betalen.
  Echt slecht bedrijf.

  De zorgverleners zijn niets anders dan groente en fruit plukkers

  De patiënt wordt niet mee gedaan, hooguit voor de tv gezet. Geen zorg wordt er gegeven, hooguit toezicht.

  Zwakke punten
  Beloven en niets nakomen.

  Uw Zorgcompaan

  Uw Zorgcompaan zegt een zorgcontract eenzijdig op, wat wettelijk gezien verboden is, omdat volgens hun de hulpvraag is veranderd, niet volgens medici, maar volgens zichzelf. Dement, blijft dement volgens mij. Uw Zorgcompaan beschrijft in hun brochure elke zorg te kunnen leveren, zodat iedereen thuis kan blijven wonen. Het bedrijf heeft zeer onervaren mensen in dienst, uitzonderingen nagelaten. Kortom, wanneer je in de problemen wilt komen, raad ik u dit bedrijf zeker aan. In mijn geval laten ze je 3 x zonder zorg zitten, binnen 1 maand, omdat zij het personeel niet kunnen leveren, of gewoon wegloopt, maar nemen wel nieuwen klanten aan tijdens de Corona crisis .Op een zaterdag wordt je medegedeeld dat er de volgende dag geen zorg meer komt, want de zorgverlener die er was, moest naar huis en het contract wordt ook maar direct beeindigd. Uw zorgcompaan heeft 5 dagen de tijd gehad om een nieuwe zorgverlener te zoeken, Dan word je alleen achtergelaten, Met een doodzieke man, die je niet alleen kunt verzorgen, zonder alternatief, zodat ik de zware beslissing heb genomen, mijn man tijdelijk naar een crisisplek te brengen, alwaar ik mijn man 2 weken niet mag zien vanwege de quarantaine. Ik wil mijn man juist in zijn eigen huis zorg, hulp en vooral liefde geven, zodat ik waardig afscheid van hem kan/kon nemen in zijn eigen omgeving.
  Het personeel ligt lekker op jouw bank erotische films te kijken of zitten de achter de telefoon of computer zonder aandacht voor de patient, zonder deze enigszins te te begeleiden, en zetten dan maar de tv voor hem aan, wat hij niet meer begrijpt, of boeit, waardoor de patient er nutteloos en alleen ernaast zit. Daar wordt hij onrustig van en aangezien hij zich niet kan uiten, gaat hij op zoek naar zijn partner, die juist ontlast moet worden, maar die hem wel de aandacht kan geven die hij nodig heeft. Te zware dementen mensen, kan het bedrijf niet aan, dan wordt de werkdruk te hoog. Pas op! En zeker met het 'onafhankelijk bureau' die al uw zaken regelt op kosten. Volgens mij moet uw zorgcompaan het zorgplan schrijven, maar dat moet je zelf doen. Rapportage wordt vergeten, of niet opgeschreven. Daarbij, dwingen ze je bijna, om de financien door hun 'onafhankelijke' budgethouder te laten regelen, terwijl er bijna zeker, belangenverstrengeling is. Deze zorgaanbieder heeft al 19 bedrijven gehad, van makelaar, tot financiele hulp aanbieder, uitzendwerk etc. Een verpleger en partner 'de groenteman', zouden juist heel integer met deze kwetsbare mensen en partners moeten omgaan. Misschien kunnen ze iets leren qua menselijkheid van hun Zorgcoodinator N.

  Sterke punten
  Hun zorgcoordinator, die er altijd is en helpt waar nodig ,maar machteloos is.

  Zwakke punten
  Ze beloven in hun brochure patienten tot aan hun dood te kunnen begeleiden, maar hebben daar niet de juiste en ongeschikte mensen voor in dienst. De eigenaar praat zoveel, zonder dat je hem mag onderbreken, zodat je je klachten niet goed kunt bespreken, hij wuift het weg als: dat laten wij even buiten beschouwing, dat wordt later wel opgelost etc. Uw Zorgcompaan heeft eerder het contract opgezegd omdat mijn man tijdelijk (1 dag) naar het ziekenhuis moest om medische oorzaken uit te sluiten. Hij schakelt zelf een invaller in en zegt dat ik zelf de extra zorg heb aangevraagd. . Wat totale nonsens is. Het woord 'RUIS' is ook een favoriet woord van de eigenaar. Klachten worden niet afgehandeld of serieus genomen en worden in de ijskast gezet. Ga vooral geen inlichtingen aanvragen bij andere Thuishulp organisaties want dan word je voor alles uitgemaakt, wat zeker niet klantvriendelijk is.

Bezoek ZorgCompaan

Schrijf een review