Reviews van deze auteur

De zorgverleners zijn niets anders dan groente en fruit plukkers

Review over ZorgCompaan

De patiënt wordt niet mee gedaan, hooguit voor de tv gezet. Geen zorg wordt er gegeven, hooguit toezicht.

Zwakke punten
Beloven en niets nakomen.

Uw Zorgcompaan

Review over ZorgCompaan

Uw Zorgcompaan zegt een zorgcontract eenzijdig op, wat wettelijk gezien verboden is, omdat volgens hun de hulpvraag is veranderd, niet volgens medici, maar volgens zichzelf. Dement, blijft dement volgens mij. Uw Zorgcompaan beschrijft in hun brochure elke zorg te kunnen leveren, zodat iedereen thuis kan blijven wonen. Het bedrijf heeft zeer onervaren mensen in dienst, uitzonderingen nagelaten. Kortom, wanneer je in de problemen wilt komen, raad ik u dit bedrijf zeker aan. In mijn geval laten ze je 3 x zonder zorg zitten, binnen 1 maand, omdat zij het personeel niet kunnen leveren, of gewoon wegloopt, maar nemen wel nieuwen klanten aan tijdens de Corona crisis .Op een zaterdag wordt je medegedeeld dat er de volgende dag geen zorg meer komt, want de zorgverlener die er was, moest naar huis en het contract wordt ook maar direct beeindigd. Uw zorgcompaan heeft 5 dagen de tijd gehad om een nieuwe zorgverlener te zoeken, Dan word je alleen achtergelaten, Met een doodzieke man, die je niet alleen kunt verzorgen, zonder alternatief, zodat ik de zware beslissing heb genomen, mijn man tijdelijk naar een crisisplek te brengen, alwaar ik mijn man 2 weken niet mag zien vanwege de quarantaine. Ik wil mijn man juist in zijn eigen huis zorg, hulp en vooral liefde geven, zodat ik waardig afscheid van hem kan/kon nemen in zijn eigen omgeving.
Het personeel ligt lekker op jouw bank erotische films te kijken of zitten de achter de telefoon of computer zonder aandacht voor de patient, zonder deze enigszins te te begeleiden, en zetten dan maar de tv voor hem aan, wat hij niet meer begrijpt, of boeit, waardoor de patient er nutteloos en alleen ernaast zit. Daar wordt hij onrustig van en aangezien hij zich niet kan uiten, gaat hij op zoek naar zijn partner, die juist ontlast moet worden, maar die hem wel de aandacht kan geven die hij nodig heeft. Te zware dementen mensen, kan het bedrijf niet aan, dan wordt de werkdruk te hoog. Pas op! En zeker met het 'onafhankelijk bureau' die al uw zaken regelt op kosten. Volgens mij moet uw zorgcompaan het zorgplan schrijven, maar dat moet je zelf doen. Rapportage wordt vergeten, of niet opgeschreven. Daarbij, dwingen ze je bijna, om de financien door hun 'onafhankelijke' budgethouder te laten regelen, terwijl er bijna zeker, belangenverstrengeling is. Deze zorgaanbieder heeft al 19 bedrijven gehad, van makelaar, tot financiele hulp aanbieder, uitzendwerk etc. Een verpleger en partner 'de groenteman', zouden juist heel integer met deze kwetsbare mensen en partners moeten omgaan. Misschien kunnen ze iets leren qua menselijkheid van hun Zorgcoodinator N.

Sterke punten
Hun zorgcoordinator, die er altijd is en helpt waar nodig ,maar machteloos is.

Zwakke punten
Ze beloven in hun brochure patienten tot aan hun dood te kunnen begeleiden, maar hebben daar niet de juiste en ongeschikte mensen voor in dienst. De eigenaar praat zoveel, zonder dat je hem mag onderbreken, zodat je je klachten niet goed kunt bespreken, hij wuift het weg als: dat laten wij even buiten beschouwing, dat wordt later wel opgelost etc. Uw Zorgcompaan heeft eerder het contract opgezegd omdat mijn man tijdelijk (1 dag) naar het ziekenhuis moest om medische oorzaken uit te sluiten. Hij schakelt zelf een invaller in en zegt dat ik zelf de extra zorg heb aangevraagd. . Wat totale nonsens is. Het woord 'RUIS' is ook een favoriet woord van de eigenaar. Klachten worden niet afgehandeld of serieus genomen en worden in de ijskast gezet. Ga vooral geen inlichtingen aanvragen bij andere Thuishulp organisaties want dan word je voor alles uitgemaakt, wat zeker niet klantvriendelijk is.

reacties:

Review: Reactie op reviews

Het gaat niet om 1 medewerker, het gaat erom dat jullie geen geschoolde mensen inhuren. Jullie geven het liefste zorg aan mensen die alleen zijn waardoor er geen goede controle is. Ik zou mijn ergste vijand het zelfs niet gunnen om met jullie organisatie in zee te gaan!

Review: Prettig contact

Ik hoop dat jij continue zicht hebt op de zorg. Dit zijn ideale kandidaten wanneer er geen toezicht is. Hoe kun je nu tevreden zijn wanneer je weet dat ze niet geschoold zijn en de zorg zo wordt gewisseld, waardoor jij in de problemen komt. Ik zou papieren vragen en hoop dat je goed toezicht houdt!

Review: Prettig contact

Ik zou deze organisatie nooit inhuren als ik er zelf niet bij kon zijn. Ze schrijven dat er één persoon er al een tijd niet meer werkt. Maar ik heb 6 verschillende medewerkers gehad, geen één gaf mijn vrouw de aandacht of verzorging wat je zou verwachten. Sorry, deze organisatie wil alleen geld innen en sturen mensen die je partner niet ondersteunen. Maar bezig zijn met hun eigen computer of tv.

Review: De zorgverleners zijn niets anders dan groente en fruit plukkers

Wat een slechte organisatie, pas op met hun “onafhankelijke: budgethouder, die wil toegang tot jouw rekening. Nooit doen.

Review: De zorgverleners zijn niets anders dan groente en fruit plukkers

Veel beloven en geen zorg verlenen, wel geld ontvangen.