Privazorg

PrivaZorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. Bij ons staat de zelfstandigheid van de cliënt voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van PrivaZorg zijn goed gemotiveerde professionals. Als kleine zelfstandigen in de zorg kunnen zij in goed overleg met de cliënt hun werk inrichten. Zo krijgt u hulp zoals u het wilt: zonder wachtlijsten, zonder administratieve rompslomp, door deskundige en vertrouwde zorgverleners, op de momenten en manieren waarop u dat wenst.

Privazorg Reviews

  geen aanrader, slecht

  Vader is verpleegd door privazorg, geen aanrader.
  Personeel neemt veel te veel klanten aan, kantoor is daar verantwoordelijk voor maar ontduikt deze. Vader bleek een "te zware" patiënt te zijn voor privazorg, het werd gemeld door een van de verzorgsters, maar hier is niks mee gedaan. Iedereen kwam steevast te laat en moest snel weer weg. Slechte communicatie met kantoor. Moest een maal het noodnummer bellen, maar deze werd niet opgenomen. Na 2 uur stuurde ik een sms of ik aub gebeld kon worden, en eindelijk gebeurde dit. Wat als er iets werkelijk mis was gegaan? Ik wilde meedelen dat wij over moesten gaan naar 24 uurzorg, en iedereen begrijpt waarom dit is! Niks geen empatisch vermogen, het werd gemeld aan de verzorgsters, maar geen woord kon er gezegd worden als "sterkte" of "dank" of "succes". Helaas is er ook echt een ongeluk gebeurd tijdens het verzorgen met mijn vader, dit had misschien ook een gediplomeerde verpleegkundige kunnen overkomen, maar hier is nooit op terug gekomen of excuses voor aangeboden.

  Zwakke punten
  -slechte communicatie met kantoor
  -altijd te laat
  -te gehaast
  -personeel stopt zich vol met klanten
  -geen reactie op noodnummer buiten kantoortijden
  -enz enz

  Slechte communicatie

  Heb met mijn vaste dames fijn contact.
  Zijn aardig en zorgzaam.
  Alleen is het personeel op kantoor erg onbetrouwbaar en ondeskundig!!!
  Waardoor veel mis gaat en de verzorgers niet veel aan kunnen doen
  Afspraken niet nakomen waardoor ik een aantal keer heb zitten wachten op zorg die niet kwam.
  Wanneer je klachten hebt en ze beld ligt het nooit aan hun!!!

  Sterke punten
  Fijne deskundige verzorgsters.
  Stuk voor stuk nette dames

  Zwakke punten
  Slechte communicatie op/met kantoor.
  Afspraken komen ze niet na.
  Laten je zonder problemen zonder zorg zitten als er geen personeel is.
  Nemen teveel cliënten aan en hebben te weinig personeel daarvoor.

  privazorg geen aanrader

  Een praktijkondersteuner (v) van de huisarts raadde mij Privazorg aan voor mijn moeder. Want ze waren "zo lekker kleinschalig". Ik had Cordaan willen nemen maar nee, die waren "te massaal". Slechtste tip die ik ooit heb gekregen.
  De dames hadden altijd haast, er kon nooit iets.
  Uiteindelijk toch maar naar Cordaan. Toen pas kwam ik er achter wat thuiszorg is. Wat een verschil.
  Ik heb spijt dat ik naar die zgn. deskundige heb geluisterd.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  teveel

  Privazorg een grote teleurstelling

  Zeer slechte ervaring met dit thuiszorgbureau. Ze kunnen de zorg niet eens leveren daar begint het al mee. Niet genoeg mensen. Verder medewerkers die allemaal klagen over hun salaris, over dat ze geen reiskosten krijgen, over dat ze alleen betaald worden voor de uren dat ze daadwerkelijk werken. Komen niet op tijd en hebben geen hart voor wat ze doen. Het gaat alleen maar om het geld. Zzp ers die stoppen als ze iets vinden wat beter betaald. Lui en ongemotiveerd. Een bureau waar je niets aan hebt bij problemen. Ze sturen iemand die beschikbaar is en verder interesseert het ze niets.

  Sterke punten
  Mooi verhaal op papier.

  Zwakke punten
  Alles.

  Engelen geduld

  Komen niet opdagen, houden zich niet aan de afspraak
  Absolute afrader

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Slechte ervaring

  Ik zou niemand Privazorg aanraden. De manier waarop de huishoudelijke hulp beëindigd is, was slecht en pijnlijk. Bovendien werd ik achter mijn rug nog zwart gemaakt door een mevrouw van Privazorg.

  Sterke punten
  Iets goeds ? Mijn slechte ervaringen hebben alleen betrekking op degene(n) die daarvoor verantwoordelijk is/zijn.

  Zwakke punten
  Zie boven.

  Slechte zorg

  Ze hebben weinig mensen, zeker voor de avond en nacht, die vooral lui en onbetrouwbaar zijn. Een van de verpleegkundigen heeft mijn vader zelfs mishandeld. Ik ben daar erg van geschrokken en heb hen direct de deur uit gedaan. Schrikbarend, zeker omdat de leiding niets wil horen van kritiek op hun personeel. Waarschuwing, let alsjeblieft op je ouders als ze door hen verzorgd worden.

  Sterke punten
  De leiding weet het mooi te vertellen, met een prachtig commercieel verhaal, van hoe ervaren en goed hun verzorgenden zijn.

  Zwakke punten
  Slecht opgeleid, lui personeel. Ondermaat zorg. Lak aan hygiene bij wondverzorging. Onbetrouwbaar, 0nveilig. Staan niet open voor verbeterpunten.

Bezoek Privazorg

Schrijf een review