• Je voelt je vermoeid, je voelt je niet prettig, het ontbreekt je aan moet, daarom komt Yvonne de Lange van Icare, dan gaat het weer goed. Veel aandacht bij het wassen, aankleden en verzorgen van de wond na een operatie.

    Sterke punten
    Haar vak bestaat uit liefde voor de mens

    Zwakke punten
    dat zij vertrekt

    Door Lustgraaf op 9 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • buurtzorg roerdalen,
    enkele medewerksters spelen voor eigen rechter bemoeizucht, machtsvertoon zoals een virgilia en hannie, zijn leugenaarsters, hebben geen inlevingsvermogen, tonen respectloos gedrag, kunnen niet omgaan met ouderen, sturen iedere week 7 verschillende meiden naar mensen voor verzorging, zeg je er wat van dat beperken ze de zorg met minder uren minder verzorging, schandalig.

    Sterke punten
    ook een paar hele goede verzorgsters, die liefdevolle verzorging geven

    Zwakke punten
    kunnen geen stoma aanbrengen op twee na
    spelen eigen baas
    communiecatie luisteren niet
    geen respect
    geen normen en waarden
    inlevingsvermogen heel slecht

    Door Jan Berben op 9 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had altijd huishoudelijke hulp van TSN. Sinds het faillissement van TSN ben ik, omdat ik mijn hulp graag wilde houden naar de zorgzaak overgestapt. Mijn hulp is in de jaren dat zij bij mij werkt praktisch niet ziek geweest. En was dit wel zo was de afhandeling van TSN altijd heel netjes en kreeg ik altijd bericht over of ik wel of geen vervanging zou krijgen, zowel telefonisch of via een brief.

    Sinds 25 mei werkt mijn hulp via De Zorgzaak en is 2 keer ziek geweest, aan De Zorgzaak had zij gemeld dat er weldegelijk hulp moest worden ingezet bij mij. Maar taal nog teken van De Zorgzaak. Zelf iedere keer moeten bellen naar hen of ik ook vervanging kreeg, als antwoord kreeg ik dan "mevrouw we zetten u op de planning" als antwoord. Vervolgens hoorde ik niets meer.

    Nu 12 weken verder weer 2 weken achter elkaar geen hulp en geen reactie van De Zorgzaak. Zelf weer contact op 4 augustus 2016 opgenomen met De Zorgzaak en vertelde mevr. Vonk mij dat ze te laat een oproep hadden geplaatst om vakantiekrachten te vinden voor de extra nieuwe cliënten, die ze door het faillissement van TSN, erbij gekregen hebben.
    Dus menig cliënt zat zonder vervanging daar waar het wel nodig was.
    Vervolgens wordt er aan mijn hulp medegedeeld dat ik niet tevreden was met de vervangende hulp die ik zou ontvangen hebben.WELKE HULP MEVROUW VONK!!!!

    Sterke punten
    Telefonisch erg beleeft

    Zwakke punten
    teveel om op te noemen zie mijn Revieuw

    Door H.Snoeijenbo op 8 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Slechte communicatie, personeel speelt voor eigen baas, machtsvertoon, leugens, grove fouten, respectloos gedrag naar clienten, teveel tijd declareren

    Zwakke punten
    Communicatie-luisteren
    Affiniteit met de zorg
    Inlevingsvermogen
    Omgaan met ouderen
    Respect

    Door Cuijpers op 26 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onze moeder wilde na een operatie graag thuis blijven wonen en kreeg een redelijke zware indicatie voor somatische klachten.

    Enige jaren terug had je in Rotterdam een zeer beperkte keuze in thuiszorg. De organisatie die wij als familie inschakelden faalde in meerdere opzichten.
    Gelukkig werd het aanbod in hulpverleners ruimer en hebben wij uiteindelijk Agathos ingeschakeld. De verschillen met de vorige zorgverlener waren enorm, eindelijk kreeg onze moeder de zorg die zij nodig had op een professionele, menselijke en uitermate vriendelijke manier.

    Agathos kunnen wij iedereen aanraden in de regio Rijnmond die ontevreden is over hun huidige zorgverlener.

    Sterke punten
    Professioneel
    Vriendelijk
    Luistert naar de client
    Sterke communicatie met client en familie
    Zeer flexibel
    Denkt mee met client en familie
    Proactief
    Doet een stapje extra

    Zwakke punten
    Geen.

    Door R.J. Bol op 2 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Thuiszorg Icare Norg heeft prima team. Meteen goed contact. Helpen geweldig om herstel te voorspoedigen. Komen met super tips en leven met je mee.
    Komen zo goed mogelijk op tijdstip die de klant kiest.

    Sterke punten
    Kundig en zeer aardig.

    Door Neline van E op 15 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Van 1999 tot 2011 thuiszorg van Omring, die door huisarts was ingeschakeld, gehad. Tijdens revalidatie van een jaar alleen in het weekeinde. Vanaf het eerste moment problemen met zorgverleners die niet goed weten hoe om te gaan met client maar ook niet met de partner als mantelzorg. Meestal weten zij niet hoe respectvol te gedragen en zijn niet bewust dat ze conflicten uitlokken. Daarmee creëren zij veelal onrust in de thuissituatie en spanningen. Na veel aandringen van mijn partner, die zeer vaak de zorg moest overnemen als mantelzorg omdat Omring daarin tekort schoot of liet afweten, ben ik overgestapt naar Evean Thuiszorg. Zie mijn review bij Evean.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    -Geen deskundigheid in verzorgen van mensen met lichamelijke handicap,
    -Zorgverleners kunnen niet respectvol omgaan met clinten,
    -Zorgverleners zijn afwachtend in handelen,
    -Nalatig in behandelen van klachten,
    -Zorgverleners hebben geen adviserend vermogen om oplossingen aan te dragen, al dan niet doorverwijzen,
    -Inadequate management.

    Door G. Blok op 2 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze organisatie was een redder in nood na jaren problemen met nalatige zorg van Omring. Na 1 telefonisch verzoek super snel gehandeld om de zorg over te nemen. Deze organisatie heeft gespecialiseerd zorgverleners op elk gebeid van zorgverlenen in de thuissituatie, die tevens zeer veel aandacht en inlevingsvermogen hebben en alle tijd voor je nemen die je nodig hebt. Daarbij is hun zeer zorgvuldig handelen en adequate communicatie hun meest uitblinkende toegevoegde waarde in de thuiszorg branch.

    Sterke punten
    -Pro-actief handelen ten behoeve van clinten,
    -Efficinte communicatie, zowel intern als met client en andere betrokken partijen,
    -Elk zorgverlener is even betrokken en aandachtig,
    -Bij elk verzoek zeer adequaat handelen,
    -Nemen klachten snel in behandeling en komen met oplossingen die kwaliteit van leven van client verbeteren,
    -Ieder zorgverlener is critisch in handelen, niet alleen ten opzichte van eigen functioneren maar ook naar hun collega's.

    Zwakke punten
    Tot op heden nog geen zwakke punten geconstateerd.

    Door G. Blok op 2 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Meerdere keren met verschillende thuiszorg van doen gehad.
    Maar zo slecht en brutaal als dit personeel nog nooit ervaren.

    Zwakke punten
    Slecht personeel.
    Onbeschoft
    Verzorging erg slecht.

    Door Carolien op 1 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Komen niet opdagen, houden zich niet aan de afspraak
    Absolute afrader

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Mir op 8 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik word als zzp ingehuurd door buurtzorg voor de nacht!

    In zoveel teams zie ik geen goede communicatie/zorgplan/ juiste gegevens/ medicatielijsten in het zorgdossier !
    Wordt niet onderhouden! Inspectie is welkom!

    Kwaliteit van zorg is erg laag! Ik vraag me vaak af, zijn ze wel gediplomeerd?
    Volgen ze scholingen? (wie screent dit?)

    Ik had zelf ook 1 keer dat ik 1 uur voor afloop van mijn dienst gebeld werd met een alarm telefoontje prive! Ik moest naar het ziekenhuis toe!
    Netjes vervanging geregeld heel snel en met de cliënt kortgesloten. Alle begrip!
    Nadien een telefoon van Buurtzorg dat ik niet meer naar mijn cliënt mocht de nachten de rest van de week af te maken. Reden omdat ik voor het eerst in mijn leven een noodgeval thuis had! Schande! Ze hebben de zzp- ers nodig! Maar empathie is een gebrek! ( ik ben geen robot zpp-er! ik heb net als jullie een leven waarin ooit ook iets kan gebeuren met mijn naasten!)
    Client nu zonder nachtzorg!
    In hoeverre kan ik zelfstandige zijn hier in Nederland als buurtzorg mij, mijn cliënt, ook mijn inkomen ontneemt!
    Tevens werd gezegd dat ze mij de 7 van de 8 gewerkte uren niet wilden uitbetalen!
    Waar gaat het naar toe met die buurtzorg? Dit is geen collegiale samenwerking met belang cliënt voorop!
    Dit zijn monsters ipv hulpverleners!
    Ik hoop dat de zorg zijn waarde niet verliest! Ik hoor en zie nu teveel defecten bij de organisatie buurtzorg, helaas!
    Jammer dat ze niet knokken voor iets moois voor de cliënt.

    Ook zie ik idd dat mensen vaak verwaarloost worden/ hoor ik aan de telefoon dat ze in "`hun diensttijd" niet willen komen om een tilletjes te verrichten bij een terminale cliënt ( ook van hun)!

    De toegewijde zorgverleners bij buurtzorg bestaan ook wel!
    Maar in het grootte gebied waarin ik werk, kom ik ze sporadisch tegen!

    Tip voor jullie : Werk eraan als organisatie! In het belang van betere zorg samen voor die cliënt/ naasten!
    En werk fatsoenlijk samen met zzp-ers!

    Sterke punten
    sporadisch goede zorgverleners die proberen wel de kwaliteit in stand te houden!
    Vaak in hun eentje..

    Zwakke punten
    kwaliteit ver zoeken ( zie review)

    Door annoniem op 12 februari 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben erg tevreden over de zorg.
    Met hulp van Icare kon een vriendin tot haar overlijden thuis zijn. Dit vooral doordat er verschillende specialistisch zijn

    Door Anita op 14 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zou niemand Privazorg aanraden. De manier waarop de huishoudelijke hulp beëindigd is, was slecht en pijnlijk. Bovendien werd ik achter mijn rug nog zwart gemaakt door een mevrouw van Privazorg.

    Sterke punten
    Iets goeds ? Mijn slechte ervaringen hebben alleen betrekking op degene(n) die daarvoor verantwoordelijk is/zijn.

    Zwakke punten
    Zie boven.

    Door E P op 29 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • mijn man en ik krijgen dagelijks zorg. Zijn zeer tevreden.
    Altijd op tijd. En allemaal even vriendelijk.

    Sterke punten
    altijd op tijd
    zeer vakkundig

    Zwakke punten
    geen zwakke punten kunnen ontdekken

    Door Helfer op 18 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • de zzp ers die mij dagelijks verzorgen zijn zeer deskundig.
    Ik heb dagelijks een heel intensieve verzorgen nodig,en die wordt heel goed uit gevoerd.
    Ik heb MS-pp en alle transfers gebeuren met passieve tillift en krijg dagelijks een Peristeen behandeling.
    Kort samengevat,de verzorging is perfect!

    Sterke punten
    Zijn altijd op tijd!
    Vriendelijk.Zeer gemotiveerd!
    Privazorg is gewoon geweldig!

    Zwakke punten
    Ik heb geen zwakke punten ervaren!

    Door JMG.Jongen op 18 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn ouders, beide 90-tigers, maken al jaren gebruik van Thuiszorg.
    Enerzijds is dat dagelijks verpleegkundig toezicht,.. Anderzijds 3 uur per week hulp in de huishouding.

    Over het verpleegkundig toezicht, niets dan lof... Zeer goed.
    Over de hulp in de huishouding,.. Niet al te best.
    Dat er omstandigheden zijn waarbij de vaste hulp niet kan,.. Dat kan voorkomen maar niet 6 weken op rij. Temeer als je niets hoort over vervanging,.. Zelfs niet nadat er 4x gebeld is.
    Overigens is er meerdere keren geen hulp gekomen,..
    Het enige wat mijn ouders hoorde was,.. Ja erg vervelend,.. Ik ga dat doorgeven en u wordt gebeld. Mooi niet dus....
    geen telefoontje,.. Geen vervanging,.. Helemaal niets..

    Maar we ontvangen wel facturen voor de eigen bijdrage,.. Dat loopt dus gewoon door. Ik neem aan dat WMO Eindhoven dit ook weet... 😀

    ZUIDZORG

    Sterke punten
    Begeleiding van verpleegkundige hulp erg goed. Medewerkers zijn oprecht betrokken en bijzonder hulpzaam..

    Zwakke punten
    Vervanging bij uitval van de vaste hulp is slecht georganiseerd. Geen terugkoppeling vanuit ZuidZorg aan client,.. Geen vervanging,.. Zelfs geen telefoontje nadat dit belooft werd...
    Jammer,.. duidelijk gemiste kans.

    Door T. Verhallen op 20 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze hebben weinig mensen, zeker voor de avond en nacht, die vooral lui en onbetrouwbaar zijn. Een van de verpleegkundigen heeft mijn vader zelfs mishandeld. Ik ben daar erg van geschrokken en heb hen direct de deur uit gedaan. Schrikbarend, zeker omdat de leiding niets wil horen van kritiek op hun personeel. Waarschuwing, let alsjeblieft op je ouders als ze door hen verzorgd worden.

    Sterke punten
    De leiding weet het mooi te vertellen, met een prachtig commercieel verhaal, van hoe ervaren en goed hun verzorgenden zijn.

    Zwakke punten
    Slecht opgeleid, lui personeel. Ondermaat zorg. Lak aan hygiene bij wondverzorging. Onbetrouwbaar, 0nveilig. Staan niet open voor verbeterpunten.

    Door Roos op 10 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer slechte bedrijf ! Krijg van hun huishoudelijke hulp 2 maal per week.steeds ziek en hebben geen andere hulp,dit komt regelmatig voor en wordt onprofessioneel mee omgegaan.ik zou nooit verian aanraden.

    Sterke punten
    Goede werknemers

    Zwakke punten
    Planning zeer slecht

    Door shabu op 30 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn moeder is blind ze gaven haar een bord met eten en trokken de deur dicht , dat mens kreeg natuurlijk geen hap binnen omdat ze het bordje niet kon zien .
    Idem dito met drinken ik belde haar kind zei ze ik heb zo'n dorst zo'n dorst , ze kwamen drie keer per dag de hele dag alleen op die punten kreeg ze drinken een kop thee of koffie terwijl een diabetici patient en ieder ander mens zeker twee liter moet drinken kon zei het met drie koppen per dag doen en zwaar suikerziekte heeft , Dan kwamen ze vroeg dan kwamen ze laat je kon er geen pijl op trekken alleen als ik er was kwamen ze keurig op tijd . Mijn moeder verzwakt , ondervoed en te weinig vocht kwam met een zware delier te zitten . Zo schandalig is de hulp van Buurtzorg Groningen zuid !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Van alles slechte zorg

    Door G Vos op 16 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Niets dan lof over de thuiszorg van beweging 3.0 in Amersfoort (Liendert/Rustenburg). Wat een liefde, zorg en geduld!! Niets is te veel. Hartelijk dank daarvoor!!!!

    Sterke punten
    Altijd bereikbaar. Liefde, zorg en geduld!

    Zwakke punten
    geen

    Door koopman op 13 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


ThuiszorgVergelijker

Op ThuiszorgVergelijker.nl lees je reviews over alle Thuiszorg aanbieders van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw Thuiszorg ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Thuiszorg aanbieders