U kunt tijdelijk of langdurig thuiszorg krijgen als u verzorging of verpleging thuis nodig heeft. Wij komen dan bijvoorbeeld een paar uur per week of elke dag bij u. Met thuiszorg kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. U kunt opname in een verzorgings- of verpleeghuis uitstellen of zelfs voorkomen. En uw naasten en mantelzorgers weten dat u in goede handen bent. Evean wil de meest complete en beste zorgaanbieder van de regio zijn.

Evean Reviews

  De beste thuiszorg instelling van Noord Holland

  Deze organisatie was een redder in nood na jaren problemen met nalatige zorg van Omring. Na 1 telefonisch verzoek super snel gehandeld om de zorg over te nemen. Deze organisatie heeft gespecialiseerd zorgverleners op elk gebeid van zorgverlenen in de thuissituatie, die tevens zeer veel aandacht en inlevingsvermogen hebben en alle tijd voor je nemen die je nodig hebt. Daarbij is hun zeer zorgvuldig handelen en adequate communicatie hun meest uitblinkende toegevoegde waarde in de thuiszorg branch.

  Sterke punten
  -Pro-actief handelen ten behoeve van cliënten,
  -Efficiënte communicatie, zowel intern als met client en andere betrokken partijen,
  -Elk zorgverlener is even betrokken en aandachtig,
  -Bij elk verzoek zeer adequaat handelen,
  -Nemen klachten snel in behandeling en komen met oplossingen die kwaliteit van leven van client verbeteren,
  -Ieder zorgverlener is critisch in handelen, niet alleen ten opzichte van eigen functioneren maar ook naar hun collega's.

  Zwakke punten
  Tot op heden nog geen zwakke punten geconstateerd.

Bezoek Evean

Schrijf een review