Zorgverlening

Zorgverlening

Mijn ervaringen met buurtzorg zijn louter positief! Na 18 jaar bij een andere zorgaanbieder gewerkt te hebben overgestapt naar de buurtzorg. Inmiddels ruim 4 jaar werkzaam.Goed salaris, arbeidsvoorwaarden. Leuke clienten(soms al 10 jaar in zorg) Kortom al die negativiteit is misplaatst. Gemiddeld is ons cijfer een 9,2 voor de geleverde zorg door onze clienten. Zegt genoeg lijkt me. Genoeg tijd voor onze clienten. Interne scholing met toetsen..... en bevoegd en bekwaam.Met natuurlijk een diploma. Seminars volgen alles klopt gewoon. Leuk team met kundige collega's.Makkelijk om te mopperen op internet....

Sterke punten
Zelfsturend, genoeg tijd voor clienten. Genoeg mogelijkheden voor scholing.

Zwakke punten
Weinig mogelijkheden om uitzendkracht in te zetten.

Bezoek Buurtzorg Reviews over Buurtzorg

6 reacties

Die negativiteit zijn toch echt ervaringen van clienten. Na bijna 6 jaar zorg van Buurtzorg is mij nog nooit gevraagd een cijfer voor de zorg te geven ! Waar jullie die 9,2 vandaan hebben gehaald is mij een raadsel ....

Dit is het cijfer wat we gekregen hebben op zorgkaart in de woonplaats waar wij werkzaam zijn.(11 clienten beoordelingen) Specifiek voor deze regio. Jammer dat u een andere beleving heeft. Misschien in gesprek gaan met de buurtzorg die bij u over de vloer komt.
mvg

We hebben het over een dorp met 11 clientbeoordelingen. De onderstaande beoordelingen komen uit het hele land en halen met hele positieve beoordeling erbij amper een 5. Zoals je hieronder ook kunt lezen is in gesprek gaan met Buurtzorg geen optie. Zij hebben gelijk en jij zit fout. Als blijkt dat ze toch echt zelf fout zitten verwacht dan niet dat hand in eigen boezem steken.

Nee, ik woon in een stad en het gaat over de hele regio in Zuid Holland wat betreft vele steden. Weet niet wat u tegen de buurtzorg heeft en wat ze u aangedaan hebben. Als u 6 jaar zorg heeft gehad waarom heeft u dan niet eerder gekozen voor een andere organisatie? Kortom u beweert iets wat niet gebaseerd is op de meeste clienten die erg tevreden zijn. Wens u sterkte en positiviteit. Vind u reactie erg kort door de bocht.

En van die vele steden hebben 11 hele clienten een beoordeling geschreven. Hoe Buurtzorg werkt leest u hieronder. Lijkt me overduidelijk. Klachten bestaan niet, je wordt behandeld als een klein kind, ze overleggen niet maar melden, als je een zeldzame aandoening hebt hoeven ze dat allemaal niet te weten. De beoordelingen hieronder zijn OOK ECHTE ervaringen van clienten. Ik vind u nogal kortzichtig om die van tafel te vegen omdat u er fijn heeft gewerkt.

De hulp die me moeder heeft moet zelf ook maar een huishoudelijke hulp nemen. Ramen zijn te hoog is eng, onder
bed stofzuigen is moeilijk..... En de vloer vochtig reinigen is niet elke week nodig. Helaas durven de ouderen niet zoveel te zeggen. En denkt de organisatie dat alles goed gaat.

Bezoek Buurtzorg Reviews over Buurtzorg

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Buurtzorg
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden