Oosterlengte

Oosterlengte is een professionele ketenzorgleverancier voor Oost-Groningen. Door middel van ketenzorg kan optimaal aan de zorgvraag van cliënten worden voldaan. Het doel van Oosterlengte is het bieden van verantwoorde zorg. Dat wil zeggen, dat cliënten een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven ervaren in een omgeving waarin zij zich thuis voelen.

Oosterlengte Reviews

  Het prijskaartje is enorm maar je kunt geen goede hulp verwachten

  Ze willen de zorg steeds afschuiven naar de patiënt zijn/haar netwerk en als je daar niet aan mee kunt werken dan word je bedreigt dat ze andere instanties en instellingen zullen inschakelen omdat je volgens hun niet wilt meewerken. Echt echte schoonmaakwerk/ huishoudelijke zorg bieden willen ze niet. Ze willen alleen het huis lafjes afnemen en stofzuigen. Terwijl mensen die een beroep doen op thuiszorg juist niet zelfstandig kunnen schoonmaken en baad hebben bij iemand die JUIST wel echt flink kan schoonmaken. De medewerkers klagen over vuiligheid en vinden het onmogelijk om hun werk uit te voeren om verschillende kleine redenen(SMOESJES). En het prijskaartje die de patiënt voor half werk moet neerleggen is schandalig!

  Sterke punten
  Zodra het thuiszorg niet na de zin gaat zijn ze heel snel met de stekker eruit te trekken en hangen ze gelijk aan de telefoon om je te dreigen met van alles.

  Zwakke punten
  luien mensen die slapen rijk willen worden. Die totaal niet denken aan om de juiste zorg te leveren. Ze staan niet in voor de patiënt. Willen de verantwoording zoveel mogelijk afschuiven naar de patiënt of zijn netwerk.

Bezoek Oosterlengte

Schrijf een review