Planning

Ik heb geen inspraak op de tijden dat de zorg komt morgens. Ze plannen steeds laat in de morgen en me dag is dan al voor de helft om, en ook kan ik dan geen afspraken maken morgens bv.
Heb ook van af begin aangegeven dat ik de dag dat de huishoudhulp komt zeker klaar wil zijnen het niet fijn en handig vind als ik bv om half elf, kwart voor elf wordt geduchte als het dan tijd is om te dweilen voor de hulp. Resultaat ik moet over vochtige vloer lopen en in me ondergoed naar me stoel lopen terwijl de hulp er is en ik dat niet wil.
Kan niet eerder, en veel mensen die eerder willen bla bla. Ben razend. De hulpen zijn aardig maar meer als wassen ectra doen ze niet. Er zijn zorgaanbieders waarvan de zorg, even koffie zet, ontbijtje maakt avonds was even ophangt. Dat kan ik wel vergeten. Dus ik ga weg bij icare en adviseer het niemand, als je graag zelf ook inspraak wilt in de planning.

Sterke punten
De verzorgster zijn vriendelijk

Zwakke punten
Geen inspraak in de planning, wordt niet naar je geluisterd ze doen niks extras buiten de zorg om zoals even 'n was ophangen, koffie zetten.

Bezoek Icare Reviews over Icare

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Icare
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden