Zuid-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Agathos Thuiszorg

Agathos Thuiszorg

Zoekt u een betrouwbare en betrokken thuiszorgmedewerker? Dan bent u bij Agathos Thuiszorg aan het juiste adres. Agathos Thuiszorg is een christelijke thuiszorgorganisatie en wij bieden zorg in grote delen van Nederland.

U kunt van ons diverse vormen van thuiszorg ontvangen, variėrend van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg tot begeleiding bij psychosociale problemen en opvoedproblemen. Onze zorg wordt nauw afgestemd op uw behoeften.
Lees verder »

Bezoek Agathos Thuiszorg

2

Reviews en Ervaringen over Thuiszorg De Zellingen

Thuiszorg De Zellingen

Al meer dan 100 jaar, sinds 1901, biedt Thuiszorg De Zellingen ondersteuning aan mensen die zorg nodig hebben maar wel zelfstandig willen (blijven) wonen. Hierbij kan het gaan om tijdelijke zorg (bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis) of zorg voor dagelijkse lichamelijke verzorging of verpleegkundige handelingen (bijvoorbeeld bij een chronische ziekte).

Inwoners van Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en de Rotterdamse wijk Kralingseveer kunnen gebruik maken van de diensten van Thuiszorg De Zellingen.
Lees verder »

Bezoek Thuiszorg De Zellingen

3

Reviews en Ervaringen over Zorgdetail

Zorgdetail

Zorgdetail - voor flexibele, complexe en uitdagende zorg

De flexibele zorgprofessionals van de landelijke zorgorganisatie Zorgdetail richten zich op complexe en uitdagende zorg voor instellingen en particulieren.

Thuiszorg
Lees verder »

Bezoek Zorgdetail

4

Reviews en Ervaringen over AZR Zorg

AZR Zorg

azr-zorg

Thuiszorg, Activite, thuishulp, apotheek, arts, huisarts
Lees verder »

Bezoek AZR Zorg

5

Reviews en Ervaringen over Cardia

Cardia

Thuiszorg is bedoeld voor mensen die thuis hulp of begeleiding nodig hebben bij de huishouding, verzorging of verpleging. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een chronische ziekte of mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Thuiszorg wordt ook geboden aan mensen die net uit het ziekenhuis komen en nog hulp nodig hebben, of aan mensen die in de terminale fase zijn. De hulp kan langdurig of tijdelijk nodig zijn.

Het doel van de thuiszorg is de cliėnt te ondersteunen bij zijn zelfstandigheid of de zelfstandigheid van de cliėnt te herwinnen. Cardia begrijpt uw wens om zo lang mo
Lees verder »

Bezoek Cardia

6

Reviews en Ervaringen over D.O.Z. Thuiszorg

D.O.Z. Thuiszorg

Welkom bij D.O.Z. Thuiszorg. Uw adres voor thuiszorg in Rotterdam | D.O.Z. Thuiszorg

Bij ons staat de cliėnt centraal. Alles moet om u draaien. Samen kijken wij dan ook welke zorg u nodig heeft om uw leven te vergemakkelijken.
Lees verder »

Bezoek D.O.Z. Thuiszorg

7

Reviews en Ervaringen over Eykenburg

Eykenburg

Home

Stichting Eykenburg, Bel: (070) 750 7000. Wonen, zorg en welzijn! Wij bieden thuiszorg, huishoudelijke hulp, verpleging, ouderen zorg, verpleeghuiszorg, aanleunwoningen in Den Haag.
Lees verder »

Bezoek Eykenburg

8

Reviews en Ervaringen over Florence

Florence

Florence: onze gediplomeerde medewerkers helpen u vaardig en vakkundig met het aan- en uitkleden, douchen en wassen en naar bed gaan. Zij kunnen injecties toedienen, een stoma verzorgen of u helpen met de inname van medicijnen.

Bovendien kunt u bij hen terecht voor ondersteuning bij hoe u met een ziekte of handicap kunt omgaan. Maar ook voor het aanvragen van andere vormen van hulp of advies over het gebruik van hulpmiddelen. Kortom, onze medewerkers bieden een helpende hand, een luisterend oor én een kundig advies.
Lees verder »

Bezoek Florence

9

Reviews en Ervaringen over Lelie Zorggroep

Lelie Zorggroep

Als het mogelijk is, willen de meeste mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij zetten ons er graag voor in om dat mede mogelijk te maken. Daarom bieden ruim 1600 thuiszorgmedewerkers dagelijks zorg en hulp aan onze cliėnten in de thuissituatie.

In overleg met de client, de mantelzorger(s) en vrijwilligers werken we aan oplossingen voor de zorgvraag. De zorg die wij bieden varieert van ondersteuning bij huishoudelijke taken en hulp bij het douchen tot specialistische verpleging, terminale zorg, gezinsbegeleiding en hulpverlening bij psychosociale problemen.
Lees verder »

Bezoek Lelie Zorggroep

10

Reviews en Ervaringen over Marti Huisservice

Marti Huisservice
Lees verder »

Bezoek Marti Huisservice

11

Reviews en Ervaringen over Respect Zorggroep

Respect Zorggroep

Clienten respecteren in wat zij vinden, voelen en willen | Respect Zorggroep

Clienten respecteren in wat zij vinden, voelen en willen.
Lees verder »

Bezoek Respect Zorggroep

12

Reviews en Ervaringen over Sorgh

Sorgh

403 Forbidden


Lees verder »

Bezoek Sorgh

13

Reviews en Ervaringen over Steun op maat

Steun op maat

Home | Steun op maat


Lees verder »

Bezoek Steun op maat

14

Reviews en Ervaringen over Thuiszorg IZO

Thuiszorg IZO

Thuiszorg IZO is al meer dan 12 jaar een begrip voor Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij zijn AWBZ erkend en leveren huishoudelijke ondersteuning,verzorging en verpleging. Ook voor particulier of PGB kunt u bij ons terecht.

U vindt op onze website alle informatie over de hulp, zorg en andere ondersteuning die wij u kunnen bieden. Mocht u vragen hebben kunt u bellen naar kantoor, u mag ook langs komen, wij zijn open van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Lees verder »

Bezoek Thuiszorg IZO

15

Reviews en Ervaringen over Thuiszorg La Sante

Thuiszorg La Sante

Thuiszorg La Sante


Lees verder »

Bezoek Thuiszorg La Sante

16

Reviews en Ervaringen over Zorgwacht

Zorgwacht

Home - Zorgwacht Huishoudelijke zorg, Persoonlijke verzorging, Begeleiding en Wijkverpleegkundigen


Lees verder »

Bezoek Zorgwacht