Overijssel

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Carinova

Carinova

Carinova staat voor kwaliteit van zorg en behandeling, een professionele werkomgeving en een betrouwbare partner. Wij zien als kernkwaliteit van Carinova, onze duurzame verbondenheid met de lokale gemeenschap. We zijn van en voor de mensen in de buurten, gemeenten en regio. Daarnaast maakt het ons uniek dat we integrale, zo thuis mogelijke zorg en behandeling bieden in ons werkgebied. Geen andere organisatie kan dat zoals wij.
Lees verder Ľ

Bezoek Carinova

2

Reviews en Ervaringen over ZorgAccent

ZorgAccent

ZorgAccent Thuiszorg (voormalig TNWT) werkt wijkgericht. Er is altijd een thuiszorg team bij u in de buurt. Bij ZorgAccent Thuiszorg heeft u een vast aanspreekpunt: de wijkverpleegkundige of wijkverzorgende. Deze zorgverleners hebben kennis van ziektes, het ouder worden, dementie, zorg in de laatste levensfase en alles wat daarbij komt kijken.

Thuis-zorg
Lees verder Ľ

Bezoek ZorgAccent

3

Reviews en Ervaringen over Carintreggeland

Carintreggeland

Carintreggeland is specialist in thuiszorg. Heeft u door een handicap, ziekte of ouderdom, thuis verzorging of verpleging nodig, dan kunt u een beroep doen op de thuiszorg van Carintreggeland.

Carintreggeland biedt op verschillende manieren thuiszorg. Wij stemmen die zorg op uw persoonlijke situatie af. Of het nu gaat om begeleiding, huishoudelijke hulp, verzorging, wijkverpleging, advies of informatie en voorlichting. Met de thuiszorgmedewerker maakt u hier afspraken over.
Lees verder Ľ

Bezoek Carintreggeland