Noord-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Cordaan Thuiszorg

Cordaan Thuiszorg

Cordaan Thuiszorg biedt zorg bij u thuis. Bijvoorbeeld verpleegkundige hulp bij ziekte of verzorging na een ziekenhuisopname. Ook ondersteunen wij u wanneer u moeite krijgt bij het uitvoeren van de dagelijkse huishoudelijke taken. En bieden we begeleiding als u een gehandicapt kind thuis verzorgt, of als u zelf een beperking heeft maar graag zelfstandig wilt wonen.

Cordaan Thuiszorg gaat uit van uw vraag. Uw zelfstandigheid staat hierbij voorop. Cordaan Thuiszorg vult aan waar u ondersteuning nodig heeft. De afspraken over deze ondersteuning staan in de zorgovereenkomst die we samen opstel
Lees verder »

Bezoek Cordaan Thuiszorg

2

Reviews en Ervaringen over Evean

Evean

U kunt tijdelijk of langdurig thuiszorg krijgen als u verzorging of verpleging thuis nodig heeft. Wij komen dan bijvoorbeeld een paar uur per week of elke dag bij u. Met thuiszorg kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. U kunt opname in een verzorgings- of verpleeghuis uitstellen of zelfs voorkomen. En uw naasten en mantelzorgers weten dat u in goede handen bent. Evean wil de meest complete en beste zorgaanbieder van de regio zijn.
Lees verder »

Bezoek Evean

3

Reviews en Ervaringen over Omring Thuiszorg

Omring Thuiszorg

U woont zelfstandig en heeft behoefte aan thuiszorg. Voor iedere situatie kunt u bij onze thuiszorg terecht in de regio West Friesland en de Kop van Noord Holland. Bijvoorbeeld voor hulp bij uw dagelijkse verzorging of intensieve verpleging. Omring Thuiszorg is altijd bij u in de buurt. Uw manier van leven is voor onze medewerkers het uitgangspunt. Dit betekent dat we rekening houden met wat u en uw omgeving zelf kunnen doen.
Lees verder »

Bezoek Omring Thuiszorg

4

Reviews en Ervaringen over Flexicura

Flexicura

Bent u op zoek naar een ervaren thuiszorginstelling in Haarlem? FlexiCura is sinds 1998 een thuiszorginstelling in Haarlem en omgeving en biedt voor elke (zorg)vraag een passend aanbod.

Ons doel is dat u altijd kwalitatief goede thuiszorg krijgt op het moment dat u dat wenst. Als thuiszorginstelling staan wij voor flexibiliteit, respect, verantwoordelijkheid, transparantie en persoonlijke betrokkenheid.
Lees verder »

Bezoek Flexicura

5

Reviews en Ervaringen over Maison Thuiszorg

Maison Thuiszorg

Maison Thuiszorg en Begeleiding Zorg in de regio professionele zorg

Maison Thuiszorg en Begeleiding zorg in uw regio, zaanstreek en omgeving .UW WENS IS ONS UITGANGSPUNT "Ons motto luidt dan ook: Ieder mens is UNIEK"
Lees verder »

Bezoek Maison Thuiszorg

6

Reviews en Ervaringen over Met De Thuiszorg

Met De Thuiszorg

Onze organisatie Met de Thuiszorg BV is een kleine maar krachtige organisatie die goede, betrouwbare zorg biedt aan haar cliėnten in Haarlemmermeer en Zuid-Kennemerland.

Ontstaan door, voor en met gekwalificeerde verzorgenden die eerlijkheid, openheid en de juiste zorgzame instelling met elkaar delen en het hart voor de cliėnten op de juiste plaats hebben. Dat is wat ons sterk maakt en goede zorg en een fijne werksfeer garandeert.
Lees verder »

Bezoek Met De Thuiszorg

7

Reviews en Ervaringen over Sigma Zorg

Sigma Zorg

Thuiszorg Amsterdam e.o. | Sigma Zorg

Behoefte aan zorg of ondersteuning thuis? Wij leveren thuiszorg in Amsterdam en omgeving. Ontdek de mogelijkheden.
Lees verder »

Bezoek Sigma Zorg

8

Reviews en Ervaringen over ViVa! Zorggroep

ViVa! Zorggroep

Thuiszorg is zorg bij mensen thuis. Dit kan verzorging, verpleging of hulp bij het huishouden zijn. Door zorg thuis te ontvangen kunnen mensen (langer) thuis blijven wonen. Mensen die thuiszorg krijgen zijn bijvoorbeeld ouderen, chronisch zieken of mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.
ViVa! Zorggroep levert verschillende soorten thuiszorg.

Thuiszorg
Lees verder »

Bezoek ViVa! Zorggroep

9

Reviews en Ervaringen over Wilgaerden

Wilgaerden

Home Wilgaerden | Wilgaerden - West-Friesland

De website van Wilgaerden.
Woonzorggroep Wilgaerden.
Ouderenzorg instelling Hoorn.
Ouderenzorg instelling West-Friesland.
Zorg in West-Friesland
Thuiszorg in West-Friesland
Lees verder »

Bezoek Wilgaerden

10

Reviews en Ervaringen over Zorgbalans

Zorgbalans

Zorgbalans is een zorgaanbieder met zorgwoningen, woonzorgcentra en verpleeghuizen in de regio Kennemerland en Zuid Holland Noord. In deze regio bieden wij ook thuiszorg aan. Wij helpen mensen met een zorgbehoefte zolang mogelijk en op eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Dit doen we zowel thuis bij u, als in onze locaties. Wij bieden tijdelijke of langdurige verpleging, verzorging en behandeling aan ouderen en chronisch zieken. Maatwerk is daarbij ons uitgangspunt.

Thuiszorg
Lees verder »

Bezoek Zorgbalans