Noord-Brabant

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over ZuidZorg

ZuidZorg

Als u tijdelijk of langdurig afhankelijk wordt van de zorg van anderen, wilt u toch graag in uw vertrouwde huis blijven wonen. Maar wie doet dan het huishouden? Wie helpt bij het douchen? En wie zorgt er voor dat u op tijd uw medicijnen krijgt?

Is de hulp van uw familie en vrienden voldoende of heeft u ook professionele zorg nodig? In dat geval helpt ZuidZorg u graag. Wij vinden het belangrijk dat onze zorgverlening aansluit bij uw eigen kunnen, wensen en leefgewoonten.

Thuiszorg
Lees verder »

Bezoek ZuidZorg

2

Reviews en Ervaringen over Buro Zorg

Buro Zorg

Buro Zorg


Lees verder »

Bezoek Buro Zorg

3

Reviews en Ervaringen over Lethas

Lethas

Home - Lethas.nl


Lees verder »

Bezoek Lethas

4

Reviews en Ervaringen over Pastra

Pastra

Home


Lees verder »

Bezoek Pastra

5

Reviews en Ervaringen over Savant Zorg

Savant Zorg

Onder de naam Zorg Thuis bieden wij diverse zorgvormen aan die wij bij u thuis kunnen verlenen. Zorg Thuis kan nodig zijn als u met beperkingen, ziekte of problemen te maken krijgt.

Uitgangspunt voor onze zorgverlening is dat u -ondanks uw beperkingen en problemen- zelfstandig kunt blijven leven en wonen. Bij al onze zorgvormen stemmen wij de zorgverlening af op uw mogelijkheden, wensen en levensstijl zodat u maatzorg krijgt.
Lees verder »

Bezoek Savant Zorg

6

Reviews en Ervaringen over Thuiszorg Pantein

Thuiszorg Pantein

Als u door ziekte of handicap (tijdelijk) niet meer alles zelf kunt, staan de mensen van Thuiszorg Pantein voor u klaar. Onze hulp is erop gericht dat u uw zelfstandigheid zoveel mogelijk kunt behouden. Welke hulp u krijgt hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Hier stemmen wij de zorgverlening op af.

We bespreken samen met u waar u behoefte aan heeft en hoe we u het beste kunnen helpen. Zorg dichtbij, menselijk en professioneel, dat is wat u van ons mag verwachten.
Lees verder »

Bezoek Thuiszorg Pantein

7

Reviews en Ervaringen over TWB

TWB

Als u voor een korte of langere tijd thuiszorg nodig heeft, wilt u geholpen worden door iemand die bekend is met uw situatie en weet wat haar te doen staat. Of het nu gaat om verzorging, verpleging of hulp bij het huishouden. U bent bij TWB in goede handen.

Bij TWB werken we met kleine, vaste zorgteams. U wordt geholpen door vertrouwde gezichten. Onze professionele medewerkers nemen de tijd om u te helpen waar zij kunnen. Daarnaast hebben zij aandacht voor de kleine dingen die er maar al te vaak toe doen, zoals een praatje en een kopje koffie.
Lees verder »

Bezoek TWB