Noord-Brabant

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over ZuidZorg

ZuidZorg

Als u tijdelijk of langdurig afhankelijk wordt van de zorg van anderen, wilt u toch graag in uw vertrouwde huis blijven wonen. Maar wie doet dan het huishouden? Wie helpt bij het douchen? En wie zorgt er voor dat u op tijd uw medicijnen krijgt?

Is de hulp van uw familie en vrienden voldoende of heeft u ook professionele zorg nodig? In dat geval helpt ZuidZorg u graag. Wij vinden het belangrijk dat onze zorgverlening aansluit bij uw eigen kunnen, wensen en leefgewoonten.

Thuiszorg
Lees verder »

Bezoek ZuidZorg

2

Reviews en Ervaringen over Brabant Zorg

Brabant ZorgBrabantZorg ouderenzorg, thuiszorg en behandelingVanuit 35 locaties in Noordoost-Brabant bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij u thuis via thuiszorg en op locatie in onze huizen.
Lees verder »

Bezoek Brabant Zorg

3

Reviews en Ervaringen over Buro Zorg

Buro Zorg

Buro Zorg


Lees verder »

Bezoek Buro Zorg

4

Reviews en Ervaringen over Joris Zorg

Joris Zorg

Joris Zorg Oirschot

Joris is een zelfstandige zorgorganisatie die actief is voor ouderen in met name de gemeenten Oirschot en Eersel.
Lees verder »

Bezoek Joris Zorg

5

Reviews en Ervaringen over Lethas

Lethas

Home - Lethas.nl


Lees verder »

Bezoek Lethas

6

Reviews en Ervaringen over Pastra

Pastra

Home


Lees verder »

Bezoek Pastra

7

Reviews en Ervaringen over Savant Zorg

Savant Zorg

Onder de naam Zorg Thuis bieden wij diverse zorgvormen aan die wij bij u thuis kunnen verlenen. Zorg Thuis kan nodig zijn als u met beperkingen, ziekte of problemen te maken krijgt.

Uitgangspunt voor onze zorgverlening is dat u -ondanks uw beperkingen en problemen- zelfstandig kunt blijven leven en wonen. Bij al onze zorgvormen stemmen wij de zorgverlening af op uw mogelijkheden, wensen en levensstijl zodat u maatzorg krijgt.
Lees verder »

Bezoek Savant Zorg

8

Reviews en Ervaringen over Thuiszorg Pantein

Thuiszorg Pantein

Als u door ziekte of handicap (tijdelijk) niet meer alles zelf kunt, staan de mensen van Thuiszorg Pantein voor u klaar. Onze hulp is erop gericht dat u uw zelfstandigheid zoveel mogelijk kunt behouden. Welke hulp u krijgt hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Hier stemmen wij de zorgverlening op af.

We bespreken samen met u waar u behoefte aan heeft en hoe we u het beste kunnen helpen. Zorg dichtbij, menselijk en professioneel, dat is wat u van ons mag verwachten.
Lees verder »

Bezoek Thuiszorg Pantein

9

Reviews en Ervaringen over TWB

TWB

Als u voor een korte of langere tijd thuiszorg nodig heeft, wilt u geholpen worden door iemand die bekend is met uw situatie en weet wat haar te doen staat. Of het nu gaat om verzorging, verpleging of hulp bij het huishouden. U bent bij TWB in goede handen.

Bij TWB werken we met kleine, vaste zorgteams. U wordt geholpen door vertrouwde gezichten. Onze professionele medewerkers nemen de tijd om u te helpen waar zij kunnen. Daarnaast hebben zij aandacht voor de kleine dingen die er maar al te vaak toe doen, zoals een praatje en een kopje koffie.
Lees verder »

Bezoek TWB

10

Reviews en Ervaringen over Vitalis Groep

Vitalis Groep

Ouderenzorg Eindhoven » Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis WoonZorg Groep is er voor ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn in Eindhoven. Ons aanbod sluit aan op vraag en behoefte.

Lees verder »

Bezoek Vitalis Groep

11

Reviews en Ervaringen over Zeelandcare Thuiszorg

Zeelandcare Thuiszorg

Zeelandcare Thuiszorg

Professionele verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp aan huis. Wij leveren dit ook particulier en via PGB. Zeelandcare: In de buurt, Betrouwbaar en Betrokken ...
Lees verder »

Bezoek Zeelandcare Thuiszorg