Limburg

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Sevagram

Sevagram

Sevagram omarmt voor haar mensgerichte zorg het zogenaamde Planetreeconcept. D.w.z. het bieden van zorg met bezieling aan haar cliŽnten. Wij luisteren daarom goed naar uw wensen en behoeften. Sevagram zegt niet voor niets: van goede naar betere zorg, ook bij u thuis!

Op Sevagram kunt u overdag, 's avonds en ook in het weekend een beroep doen. Onze medewerkers staan u graag, 24 uur per dag, 7 dagen per week, met zorg en hulp terzijde. U ontvangt zo veel mogelijk zorg van een vaste thuiszorgmedewerker.
Lees verder Ľ

Bezoek Sevagram

2

Reviews en Ervaringen over Vleugelzorg

Vleugelzorg

U bent oud, ziek of hulpbehoevend maar wilt niet naar een zorginstelling of verpleegtehuis. Nee, U wilt het liefst thuis blijven wonen omdat U zich daar het prettigst voelt. Want uw eigen vertrouwde omgeving biedt U houvast en geborgenheid. U wilt, zo lang dit nog kan, zelf de dagelijkse gang van zaken bepalen en niet overlaten aan anderen die dicteren wat U moet doen.

Vleugelzorg is een betrouwbare partner bij het vervullen van deze wens. Want vleugelzorg brengt de zorg op de plaats waar ze hoort te zijn, namelijk bij U thuis.

Thuiszorg
Lees verder Ľ

Bezoek Vleugelzorg