Landelijk

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Icare

Icare

Wilt u thuis blijven wonen, maar kunt u niet meer alles zelf? Dan biedt thuiszorg uitkomst. We leveren allerlei vormen van zorg, van verpleging en verzorging tot nachtzorg, van thuisbegeleiding tot zorg in de laatste levensfase. Bij Icare Verpleging en Verzorging hebben we geen wachtlijsten. Heeft u zorg nodig, wij zijn er voor u.
Lees verder Ľ

Bezoek Icare

2

Reviews en Ervaringen over Buurtzorg

Buurtzorg

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliŽnt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.
Lees verder Ľ

Bezoek Buurtzorg

3

Reviews en Ervaringen over Joost Zorgt

Joost Zorgt

Joost Zorgt is een (thuis)zorgorganisatie die vanuit het perspectief van de zorgvrager is ontstaan. Joost Nauta, is zorgvrager maar is gelijktijdig de oprichter en het gezicht van Joost Zorgt. Hij was de eerste klant van Joost Zorgt. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie die aan alle kwaliteitseisen van de overheid voldoet, maar wij doen meer. Denk bijvoorbeeld aan zorgvakanties. Via Joost Schoolt werken wij doorlopend aan goede zorg voor zorgvragers, zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers.
Lees verder Ľ

Bezoek Joost Zorgt

4

Reviews en Ervaringen over Privazorg

Privazorg

PrivaZorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. Bij ons staat de zelfstandigheid van de cliŽnt voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van PrivaZorg zijn goed gemotiveerde professionals. Als kleine zelfstandigen in de zorg kunnen zij in goed overleg met de cliŽnt hun werk inrichten.

Zo krijgt u hulp zoals u het wilt: zonder wachtlijsten, zonder administratieve rompslomp, door deskundige en vertrouwde zorgverleners, op de momenten en manieren waarop u dat wenst.
Lees verder Ľ

Bezoek Privazorg

5

Reviews en Ervaringen over Allerzorg

Allerzorg

Allerzorg levert zorg aan iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis. Dat doen wij vanuit verschillende vestigingen in heel Nederland.

Samen met u zorgt Allerzorg voor een passende oplossing voor uw (zorg)vraag. Zonder ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Indien gewenst, ontvangt u al binnen drie uur de overeengekomen zorg.
Lees verder Ľ

Bezoek Allerzorg

6

Reviews en Ervaringen over Omzorg

Omzorg

Omzorg | Gewoon thuis

Omzorg faciliteert particuliere zorg thuis met oog voor zorgbehoevenden en mantelzorgers. Onze service is altijd persoonlijk. Wij regelen uw zorg thuis, nachtzorg, verpleging en andere ondersteuning. Zorg op elk moment van de dag. Wanneer u dat nodig heeft. Zo helpen wij opname in een verpleeghuis uit te stellen.
Lees verder Ľ

Bezoek Omzorg

Landelijk artikelen

  • 12 september 2017 Veilig en comfortabel slapen in een seniorenbed

    Een goede nachtrust is voor iedereen erg belangrijk. Heeft u lichamelijke beperkingen of bent u wat stram in de spieren dan kan naar bed gaan en weer opstaan echter belemmeringen veroorzaken. Standaard bedden zijn niet hoog genoeg om makkelijk in en uit te stappen. Een seniorenbed is daneen uit Lees verder