Landelijk

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Icare

Icare

Wilt u thuis blijven wonen, maar kunt u niet meer alles zelf? Dan biedt thuiszorg uitkomst. We leveren allerlei vormen van zorg, van verpleging en verzorging tot nachtzorg, van thuisbegeleiding tot zorg in de laatste levensfase. Bij Icare Verpleging en Verzorging hebben we geen wachtlijsten. Heeft u zorg nodig, wij zijn er voor u.
Lees verder »

Bezoek Icare

2

Reviews en Ervaringen over Buurtzorg

Buurtzorg

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.
Lees verder »

Bezoek Buurtzorg

3

Reviews en Ervaringen over Privazorg

Privazorg

PrivaZorg is een landelijke thuiszorgorganisatie. Bij ons staat de zelfstandigheid van de cliënt voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van PrivaZorg zijn goed gemotiveerde professionals. Als kleine zelfstandigen in de zorg kunnen zij in goed overleg met de cliënt hun werk inrichten.

Zo krijgt u hulp zoals u het wilt: zonder wachtlijsten, zonder administratieve rompslomp, door deskundige en vertrouwde zorgverleners, op de momenten en manieren waarop u dat wenst.
Lees verder »

Bezoek Privazorg

4

Reviews en Ervaringen over Allerzorg

Allerzorg

Allerzorg levert zorg aan iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis. Dat doen wij vanuit verschillende vestigingen in heel Nederland.

Samen met u zorgt Allerzorg voor een passende oplossing voor uw (zorg)vraag. Zonder ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Indien gewenst, ontvangt u al binnen drie uur de overeengekomen zorg.
Lees verder »

Bezoek Allerzorg

5

Reviews en Ervaringen over MemCare Thuiszorg

MemCare Thuiszorg

MemCare Thuiszorg - Zorg vanuit het hart

Bij MemCare Thuiszorg staat uw belang centraal. Wij helpen graag met het ontzorgen van alle zorg verantwoordelijkheden. Neem vrijblijvend contact op.
Lees verder »

Bezoek MemCare Thuiszorg

6

Reviews en Ervaringen over Cederhof

Cederhof

Wij zijn Cederhof. Welzijn, Zorg en Wonen is voor iedereen persoonlijk. Of het nu om zelfstandig of beschermd wonen, welzijn of thuiszorg gaat, aandacht voor mensen maakt dat Cederhof een passende oplossing vindt.

Cederhof is gevestigd in de gemeente Kapelle. Wij leveren een scala van diensten aan de inwoners in de gemeente Kapelle. Bij ons vindt u welzijn, zorg en wonen onder één dak. Zo bieden wij onze cliënten de beste zorg.

Lees verder »

Bezoek Cederhof

7

Reviews en Ervaringen over Happy HomeCare

Happy HomeCare

Happy HomeCare biedt 24 uurs zorg op maat bij u thuis, gefinancierd door de overheid!
Door heel Nederland biedt Happy HomeCare de beste en fulltime zorgoplossing op maat waarbij u of uw familielid (kind, volwassene, oudere) thuis kan blijven wonen. Wij helpen u met de aanvraag van uw persoonsgebonden budget bij de overheid. Particuliere 24 uurs thuiszorg middels een inwonende zorg au pair waardoor zorg altijd aanwezig is.
Lees verder »

Bezoek Happy HomeCare

8

Reviews en Ervaringen over Omzorg

Omzorg

Omzorg | Gewoon thuis

Omzorg faciliteert particuliere zorg thuis met oog voor zorgbehoevenden en mantelzorgers. Onze service is altijd persoonlijk. Wij regelen uw zorg thuis, nachtzorg, verpleging en andere ondersteuning. Zorg op elk moment van de dag. Wanneer u dat nodig heeft. Zo helpen wij opname in een verpleeghuis uit te stellen.
Lees verder »

Bezoek Omzorg

9

Reviews en Ervaringen over RSZK

RSZK

RSZK ZorgProfessionals


Lees verder »

Bezoek RSZK

10

Reviews en Ervaringen over ZorgCompaan

ZorgCompaan

Uw ZorgCompaan | 24 uurs (aupair) zorg aan huis

Uw ZorgCompaan is hét bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van tijdelijk personeel ten behoeve van de Nederlandse gezondheidszorg. Wij leveren tijdelijk personeel voor korte of langere period
Lees verder »

Bezoek ZorgCompaan

11

Reviews en Ervaringen over Zorgservice Flor

Zorgservice Flor
Lees verder »

Bezoek Zorgservice Flor

Landelijk artikelen

  • 12 september 2017 Veilig en comfortabel slapen in een seniorenbed

    Een goede nachtrust is voor iedereen erg belangrijk. Heeft u lichamelijke beperkingen of bent u wat stram in de spieren dan kan naar bed gaan en weer opstaan echter belemmeringen veroorzaken. Standaard bedden zijn niet hoog genoeg om makkelijk in en uit te stappen. Een seniorenbed is daneen uit Lees verder