Gelderland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Verian

Verian

Soms stapelen de problemen in uw leven zich op. En u hebt geen idee hoe u ze kunt oplossen. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Want met thuisbegeleiding van Vérian krijgt u het vertrouwen in een goede afloop snel terug. Eén of meerdere keren per week komt een thuisbegeleider in uw eigen, vertrouwde omgeving langs.

Heeft u specifieke hulp nodig? Klop dan bij ons aan voor Specialistische Verpleegkundige Zorg. Onze gespecialiseerde wijkverpleegkundigen beschikken over specifieke kennis en ervaring.

Thuiszorg
Lees verder »

Bezoek Verian

2

Reviews en Ervaringen over De Gouden Leeuw Groep

De Gouden Leeuw Groep

Home | De Gouden Leeuw Groep

De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat op het gebied van wonen met zorg, tijdelijk verblijf in het zorghotel, thuiszorg en dagverzorging.
Lees verder »

Bezoek De Gouden Leeuw Groep

3

Reviews en Ervaringen over Opella

Opella

Opellla Thuiszorg: uw eigen verzorging. Taken in het huishouden. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet meer zelfstandig lukt. Bijvoorbeeld omdat u ziek bent, herstelt na een operatie of ouder wordt. Dan is extra ondersteuning thuis erg welkom.

Onze hulpen bij het huishouden kunnen u de huishoudelijke klussen uit handen nemen. Een verzorgende helpt u bij dingen als het douchen en zwachtelen. En hebt u een ernstige ziekte of beperking? Dan vindt u de juiste specialistische zorg bij onze verpleegkundigen.
Lees verder »

Bezoek Opella

4

Reviews en Ervaringen over RijnWaal Zorggroep

RijnWaal Zorggroep

Home - RijnWaal Zorggroep

RijnWaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Wij zijn er voor inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving.
Lees verder »

Bezoek RijnWaal Zorggroep

5

Reviews en Ervaringen over Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland

Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland

Stel u voor, u bent ziek, u heeft een handicap of u herstelt van een operatie? Toch wilt u graag in uw eigen huis blijven wonen. Met een beetje hulp is dat zeker mogelijk. Misschien zorgen uw familie, vrienden of buren daarvoor. Zijn zij er even niet of heeft u professionele zorg nodig? Dan kunt u bij ons terecht.

De zorg die wij leveren stemmen we in overleg met u af op uw leef- en woonsituatie. Wij vinden het belangrijk dat u zo veel mogelijk wordt geholpen door dezelfde medewerker.
Lees verder »

Bezoek Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland