Complete Lijst met Thuiszorg aanbieders

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over 24 Uurs zorg

(50% aanbevolen)

24 Uurs zorg

24 Uurs zorg  (dag- en nachtzorg) vanaf slechts €110 per dag!

Het 24 Uurs Zorgloket helpt mensen om langer thuis te blijven wonen. Wij bemiddelen bij 24 Uurs zorg (dag- en nachtzorg), die betaalbaar is vanuit het PGB!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Agathos Thuiszorg

(66.7% aanbevolen)

Agathos Thuiszorg

Zoekt u een betrouwbare en betrokken thuiszorgmedewerker? Dan bent u bij Agathos Thuiszorg aan het juiste adres. Agathos Thuiszorg is een christelijke thuiszorgorganisatie en wij bieden zorg in grote delen van Nederland.

U kunt van ons diverse vormen van thuiszorg ontvangen, variërend van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg tot begeleiding bij psychosociale problemen en opvoedproblemen. Onze zorg wordt nauw afgestemd op uw behoeften.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alertzorg

(50% aanbevolen)

Alertzorg

Alertzorg – Gewoon, goede zorg.


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Allerzorg

(33.3% aanbevolen)

Allerzorg

Allerzorg levert zorg aan iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis. Dat doen wij vanuit verschillende vestigingen in heel Nederland.

Samen met u zorgt Allerzorg voor een passende oplossing voor uw (zorg)vraag. Zonder ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Indien gewenst, ontvangt u al binnen drie uur de overeengekomen zorg.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Attifa

(50% aanbevolen)

Attifa

Attifa - Zorg voor migrantenouderen die verbindt en versterkt ! |


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AZR Zorg

(50% aanbevolen)

AZR Zorg

azr-zorg

Thuiszorg, Activite, thuishulp, apotheek, arts, huisarts
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Beweging 3.0

(66.7% aanbevolen)

Beweging 3.0

Beweging 3.0 wil de zorg bieden die aansluit op de vraag en de wens van de klant; zorg die meegroeit en beschikbaar is op het moment dat deze zorg nodig is. Verpleging en verzorging bij u thuis, vanuit kleinschalige wijkteams

Zo wordt u door onze thuiszorgverpleegkundige geholpen bij bijvoorbeeld de verzorging van een wond, het toedienen van een injectie en andere medicijnen of sondevoeding. Ook helpt de thuiszorgverpleegkundige of verzorgende u bij uw persoonlijke verzorging, bijvoorbeeld bij het wassen, aan-en uitkleden en bij het aan- en uittrekken van elastische kousen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Buro Zorg

(50% aanbevolen)

Buro Zorg

Buro Zorg


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Buurtzorg

(25% aanbevolen)

Buurtzorg

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Cardia

(50% aanbevolen)

Cardia

Thuiszorg is bedoeld voor mensen die thuis hulp of begeleiding nodig hebben bij de huishouding, verzorging of verpleging. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een chronische ziekte of mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Thuiszorg wordt ook geboden aan mensen die net uit het ziekenhuis komen en nog hulp nodig hebben, of aan mensen die in de terminale fase zijn. De hulp kan langdurig of tijdelijk nodig zijn.

Het doel van de thuiszorg is de cliënt te ondersteunen bij zijn zelfstandigheid of de zelfstandigheid van de cliënt te herwinnen. Cardia begrijpt uw wens om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Carinova

(33.3% aanbevolen)

Carinova

Carinova staat voor kwaliteit van zorg en behandeling, een professionele werkomgeving en een betrouwbare partner. Wij zien als kernkwaliteit van Carinova, onze duurzame verbondenheid met de lokale gemeenschap. We zijn van en voor de mensen in de buurten, gemeenten en regio. Daarnaast maakt het ons uniek dat we integrale, zo thuis mogelijke zorg en behandeling bieden in ons werkgebied. Geen andere organisatie kan dat zoals wij.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Carintreggeland

(50% aanbevolen)

Carintreggeland

Carintreggeland is specialist in thuiszorg. Heeft u door een handicap, ziekte of ouderdom, thuis verzorging of verpleging nodig, dan kunt u een beroep doen op de thuiszorg van Carintreggeland.

Carintreggeland biedt op verschillende manieren thuiszorg. Wij stemmen die zorg op uw persoonlijke situatie af. Of het nu gaat om begeleiding, huishoudelijke hulp, verzorging, wijkverpleging, advies of informatie en voorlichting. Met de thuiszorgmedewerker maakt u hier afspraken over.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Cordaan Thuiszorg

(25% aanbevolen)

Cordaan Thuiszorg

Cordaan Thuiszorg biedt zorg bij u thuis. Bijvoorbeeld verpleegkundige hulp bij ziekte of verzorging na een ziekenhuisopname. Ook ondersteunen wij u wanneer u moeite krijgt bij het uitvoeren van de dagelijkse huishoudelijke taken. En bieden we begeleiding als u een gehandicapt kind thuis verzorgt, of als u zelf een beperking heeft maar graag zelfstandig wilt wonen.

Cordaan Thuiszorg gaat uit van uw vraag. Uw zelfstandigheid staat hierbij voorop. Cordaan Thuiszorg vult aan waar u ondersteuning nodig heeft. De afspraken over deze ondersteuning staan in de zorgovereenkomst die we samen opstellen. Bij Cordaan Thuiszorg heeft u een vaste contactpersoon.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Zorgheuvel

(50% aanbevolen)

De Zorgheuvel

Particuliere thuiszorg Zeist, Utrecht & heel Nederland

Betrouwbare en professionele particuliere thuiszorg. Dagzorg, nachtzorg, au pair zorg en 24 uurs zorg. Zeer voordelige tarieven.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De ZorgZaak

(25% aanbevolen)

De ZorgZaak

Sinds 1993 is de ZorgZaak actief op het gebied van thuiszorgverlening in de regio Drenthe en Noord-Overijssel. Vanaf 2010 wordt er ook thuiszorg verleend in de provincie Groningen.

Inmiddels werken er ca. 1000 zorgverleners voor de ZorgZaak. Het kantoorpersoneel bestaat uit ca. 35 personen. In 2009 is De ZorgZaak uitverkozen tot Zorgonderneming van het Jaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Evean

(66.7% aanbevolen)

Evean

U kunt tijdelijk of langdurig thuiszorg krijgen als u verzorging of verpleging thuis nodig heeft. Wij komen dan bijvoorbeeld een paar uur per week of elke dag bij u. Met thuiszorg kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. U kunt opname in een verzorgings- of verpleeghuis uitstellen of zelfs voorkomen. En uw naasten en mantelzorgers weten dat u in goede handen bent. Evean wil de meest complete en beste zorgaanbieder van de regio zijn.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Flexicura

(50% aanbevolen)

Flexicura

Bent u op zoek naar een ervaren thuiszorginstelling in Haarlem? FlexiCura is sinds 1998 een thuiszorginstelling in Haarlem en omgeving en biedt voor elke (zorg)vraag een passend aanbod.

Ons doel is dat u altijd kwalitatief goede thuiszorg krijgt op het moment dat u dat wenst. Als thuiszorginstelling staan wij voor flexibiliteit, respect, verantwoordelijkheid, transparantie en persoonlijke betrokkenheid.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Florence

(50% aanbevolen)

Florence

Florence: onze gediplomeerde medewerkers helpen u vaardig en vakkundig met het aan- en uitkleden, douchen en wassen en naar bed gaan. Zij kunnen injecties toedienen, een stoma verzorgen of u helpen met de inname van medicijnen.

Bovendien kunt u bij hen terecht voor ondersteuning bij hoe u met een ziekte of handicap kunt omgaan. Maar ook voor het aanvragen van andere vormen van hulp of advies over het gebruik van hulpmiddelen. Kortom, onze medewerkers bieden een helpende hand, een luisterend oor én een kundig advies.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over HaMaZorg

(50% aanbevolen)

HaMaZorg

HaMaZorg - Home

HaMaZorg - Kraggenburg. Voor zorg en begeleiding. Vaderlandsliefde
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Icare

(50% aanbevolen)

Icare

Wilt u thuis blijven wonen, maar kunt u niet meer alles zelf? Dan biedt thuiszorg uitkomst. We leveren allerlei vormen van zorg, van verpleging en verzorging tot nachtzorg, van thuisbegeleiding tot zorg in de laatste levensfase. Bij Icare Verpleging en Verzorging hebben we geen wachtlijsten. Heeft u zorg nodig, wij zijn er voor u.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Joost Zorgt

(20% aanbevolen)

Joost Zorgt

Joost Zorgt is een (thuis)zorgorganisatie die vanuit het perspectief van de zorgvrager is ontstaan. Joost Nauta, is zorgvrager maar is gelijktijdig de oprichter en het gezicht van Joost Zorgt. Hij was de eerste klant van Joost Zorgt. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie die aan alle kwaliteitseisen van de overheid voldoet, maar wij doen meer. Denk bijvoorbeeld aan zorgvakanties. Via Joost Schoolt werken wij doorlopend aan goede zorg voor zorgvragers, zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Kleurrijk Zorg

(50% aanbevolen)

Kleurrijk Zorg

Kleurrijk Zorg - Home

Kleurrijk Zorg biedt passende zorg voor (langdurig) zieken, lichamelijk hulpbehoevenden, lichamelijk gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking. Op tal van levensgebieden kunnen wij u begeleiding bieden. Meer dan 150 huishoudens maken al gebruik van onze diensten. Ons uiteindelijke doel is om u te ontlasten in uw thuissituatie én de juiste ondersteuning te bieden. Bij Kleurrijk Zorg bent u verzekerd van uitstekende professionele zorg.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lelie Zorggroep

(50% aanbevolen)

Lelie Zorggroep

Als het mogelijk is, willen de meeste mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij zetten ons er graag voor in om dat mede mogelijk te maken. Daarom bieden ruim 1600 thuiszorgmedewerkers dagelijks zorg en hulp aan onze cliënten in de thuissituatie.

In overleg met de client, de mantelzorger(s) en vrijwilligers werken we aan oplossingen voor de zorgvraag. De zorg die wij bieden varieert van ondersteuning bij huishoudelijke taken en hulp bij het douchen tot specialistische verpleging, terminale zorg, gezinsbegeleiding en hulpverlening bij psychosociale problemen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lethas

(50% aanbevolen)

Lethas

Home - Lethas.nl


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Marti Huisservice

(50% aanbevolen)

Marti Huisservice
Lees verder »